Sitedeki seçeneklerden farklı özelleştirmeler mevcut mu ?Bunu git al kaçırma. Vatan mağazasına gidip bunu alacağını söylüyorsun. Oradan dilediğin şekilde özelleştirebilirsin. Fiyatı mükemmel uygun ve oldukça yüksek FPS rahatça alırsın her oyunda.
AMS R5 7500F- RTX 4070 SUPER 12GB - B650M S2H DDR5 - 1TB SSD - 16GBRAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
AMS R5 7500F- RTX 4070 SUPER 12GB - B650M S2H DDR5 - 1TB SSD - 16GBRAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
merhaba monitör olarak 360 hz bir monitör düsünüyorum zowie modelinin xl2566 olanını oyun olarakta cs valorant vs. oynuyorum bu sisteme özelleştirme olarak sizce ne yapılabilir teşekkür ederim.Bunu git al kaçırma. Vatan mağazasına gidip bunu alacağını söylüyorsun. Oradan dilediğin şekilde özelleştirebilirsin. Fiyatı mükemmel uygun ve oldukça yüksek FPS rahatça alırsın her oyunda.
AMS R5 7500F- RTX 4070 SUPER 12GB - B650M S2H DDR5 - 1TB SSD - 16GBRAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
AMS R5 7500F- RTX 4070 SUPER 12GB - B650M S2H DDR5 - 1TB SSD - 16GBRAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
hayırSitedeki seçeneklerden farklı özelleştirmeler mevcut mu ?
bence 2k monitör almerhaba monitör olarak 360 hz bir monitör düsünüyorum zowie modelinin xl2566 olanını oyun olarakta cs valorant vs. oynuyorum bu sisteme özelleştirme olarak sizce ne yapılabilir teşekkür ederim.
Sisteme özelleştirme olarak güzel bir sıvı soğutucu, 2x16 GB RAM ve MSI MAG FORGE M100A kasa yapabilirsin. Ancak bu kasa görünüş olarak güzel değil. Bu yüzden harici olarak farklı bir kasa alabilirsin gözüne güzel gelen. Sonra parçaları onun içine montelettirirsin.merhaba monitör olarak 360 hz bir monitör düsünüyorum zowie modelinin xl2566 olanını oyun olarakta cs valorant vs. oynuyorum bu sisteme özelleştirme olarak sizce ne yapılabilir teşekkür ederim.