Neler Yeni

40.000 TL Bütçeye Uygun Sistem Önerisi

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Canberk
Daha önce benzer konular açılmış lakin fiyatların oynaklığından, önerilerin içerikleri sürekli değişiyor haliyle.

Arkadaşlar sizden ricam Nvidia sistem olması, bir de DDR5'li bir sistem oluşturmak istiyorum.

Daha önce parça parça sistem alıp hiç toplatmadım, hep hazır sistem siparişleri verdim. Eğer parça parça alıp toplatmak daha karlı olacaksa istanbulda bunu nerede yaptırabileceğime dair fikri olan varsa o konuda da yardım alabilirsem çok sevinirim. Sevgiler, selamlar.

warymajesty

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,192
İsim
yunus günaydın
Bu bütçeye uygun hazır sistem bulamadım. Parça parça toplayarak 3080'li bir sistem kurulabilir gibi. Edit: ddr5 biraz zorlar bütçeyi.

Dahası  
Reaksiyon skoru
81
İsim
Muhammed Saki Çelikten
Sistemi ne amaçla kullanacağını yazmamışsın

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Canberk
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu bütçeye uygun hazır sistem bulamadım. Parça parça toplayarak 3080'li bir sistem kurulabilir gibi. Edit: ddr5 biraz zorlar bütçeyi.
https://www.gaming.gen.tr/urun/2178...c-8gb-16gb-ram-1tb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/

Şu sistem dikkatimi çekmişti sadece ekran kartında bu fiyata 3080'e çıkabileceğimi düşündüm.

Bir de buradaki ürünün bazı bileşenleri değişince hoşuma gitmişti.

DocToR2

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,975
İsim
Furkan Aytan
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak Fırsatlar , Ekran Kartı
Discord
DocToR#3732
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Canberk
Sistemi ne amaçla kullanacağını yazmamışsın
Oyun, iş.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam ddr5 istiyorum. Birde değiştirilebilir seçeneklerde yeterince hızlı okuması olmayan ssd'ler var. Yine de teşekkürler öneri için.

Dahası  
Reaksiyon skoru
81
İsim
Muhammed Saki Çelikten
Oyun iş ise AMD işlemci ve ekran kartlı bir sistem daha f/p olur Intel takıntın falan yok değil mi

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Canberk
Oyun iş ise AMD işlemci ve ekran kartlı bir sistem daha f/p olur Intel takıntın falan yok değil mi
Herhangi bir takıntım yok, son dönemlerde de aralarındaki farkları pek araştıramadım doğrusu. Kulaktan doğma nvidia'nın daha iyi olduğu fikrine kapılıp nvidia yazdım. Bende şu an rx5600xt kullanıyorum. Herhangi bir problem yaşamadım.

Önümüzdeki yıllarda optimize edilebilir bir pc toplamak adına ddr5 uyumlu olması önemli.

erennx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
993
İsim
Eren
Bence Nvidia yerine AMD sistem yapıp hem daha güçlü hemde F/P sistem olur

warymajesty

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,192
İsim
yunus günaydın
https://www.gaming.gen.tr/urun/2178...c-8gb-16gb-ram-1tb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/

Şu sistem dikkatimi çekmişti sadece ekran kartında bu fiyata 3080'e çıkabileceğimi düşündüm.

Bir de buradaki ürünün bazı bileşenleri değişince hoşuma gitmişti.
2. gamegaraj sistemi bütçenize uyuyor ssd 980 pro 1tb seçilebilir. Palit 3080 gaming pro da güzel bir model, düşünülebilir. Ama 40 bin tl verilir mi emin değilim hocam. Sistem üzerindeki bileşenler ram,anakart,işlemci,ekran kartı ve ssd ile zaten 40 bin tl yapıyor. Soğutma, psu,kasa fiyatları bedavaya gelmiş gibi oluyor haberiniz olsun.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,009,636
Üyeler
159,949
Son üye
Yusufeb16
Top Bottom