40.000 TL laptop öneridi

Modellerin sıralanışına göre sıralama.

MSI modelleri hakkında yazmaya gerek olmayacak şekilde 36(40)k bütçede es geçilebilirler.
(Düşük performans, kötü ekran, zayıf soğutma.)
170 W adaptörlü LOQ modeli alınırsa adaptörün değişip değişmeyeceği şans işi, 230 W olan gönderilebilir de gönderilmeyebilir de, cihaz servise düşerse gönderebiliyorlar. Anakart sorunuysa ayrı bir konu, (karar vermek) kişiye kalmış.
(Anakartın yanma sorunu.)
A serisi F serisi yerine tercih edilebilir, daha fazla imkân sunuyor. Yeni F serileri de olsa ayrılan bir kısmı olmadığı sürece A serisi iyidir.
(Sıcak ama sessiz çalışırlar. Isının düşük olacağı model 40k altında şu an bulunmuyor.)
Mantıklı olur, sorunlular, şu an için çözümleri bulunmuyor.
(Hall sensör sorunu.)
Dell G15/G16'larda deprem sensöründen kaynaklı sorun bulunuyor, cihaz sallandığında GPU 30 W güç limitine giriyor. Anakartı defalarca kez değişen kullanıcı da var, CPU'nun soğuması konusunda zaman zaman zayıflığı olabilir. Adaptörle beraber iyice ağır deniyor bir de, taşıması da önemliyse ayrı detayı.

Modeller yavaş yavaş azalmaya başladı, TUF A15 4050/4060'a bakılabilir.

7435HS daha güçlüdür, 7535HS'nin pil süresi daha uzundur. 7535HS'li model indirime girebilir.

Son düzenleme:
Modellerin sıralanışına göre sıralama.

Dell G15/G16'larda deprem sensöründen kaynaklı sorun bulunuyor, cihaz sallandığında GPU 30 W güç limitine giriyor. Anakartı defalarca kez değişen kullanıcı da var, CPU'nun soğuması konusunda zaman zaman zayıflığı olabilir. Adaptörle beraber iyice ağır deniyor bir de, taşıması da önemliyse ayrı detayı.

Modeller yavaş yavaş azalmaya başladı, TUF A15 4050/4060'a bakılabilir.

7435HS daha güçlüdür, 7535HS'nin pil süresi daha uzundur. 7535HS'li model indirime girebilir.
Teşekkür ederim. Asus modellerindeki fazla ısınma sorunu sorun yaratır mı bana.

asus modellerinde fazla ısınma sorunu yok, kendim rog serisi kullanıyorum ısınma sorunu yaşamadım.

Geri