X SHADOW X
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 131
- İsim
- Oğuzhan
Kardeşim senin kafan iyi herhalde 40.000TL diyor arkadaş fakir edebiyatı yapmışsın matematik yok hadide okuduğunu anlamandamı yok ve oğlum 30.000TL'ye rahat ryzen 5 7500F işlemcili bir sistem toplanabilir 6000 monitör desek 4.000TL yede mouse klavyeyi bulur ya ben ne anlamıyorum bu sayilar sana masa gibi geliyor farkındayım hadi senin anlayacağın dilden yazim 40 misketin var 30 u kasaya 10 u diğer bileşenlere gidiyor bunu anladıysan 30 un icineki misketleride anlatıcam.Yaşın Max 13 heralde paranın nasıl kazanıldığından haberin yok senin için hava hoş herşeyin en iyisinin derdindesin yazık sana böyle devam edersen
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bunlar video izleyerek olmuyor abicim bak sen paranın farkında değilsin tamam olsun hadi oda olsun Cl 30 herşeyi koy içine eee sonra abi? Parayı nerden bulucaksın para kazandin mi sen, önce kendine bunu ispatlaman gerek parayı bulup ondan sonra istediğini alırsın paran yoksa o saydigin özelliklerin hiç bir anlamı yok bir getirisi olmaz sen demişsin ki 3 4 video izleyerek konuşuyosun millet 5 6 senelik işlemcileri kullanıyor memnun hiçbir sorun yok ama senin yorumuna hiç kimse katılmaz çünkü daha birşeyin farkında değilsin sen ben sana laf atma amacından söylemiyorum birşeylerin farkında ol biraz ki gereğinden fazla birşeyler uydurup uydurup önerme ben bunu söylemek istedim sana, hiçbirşey yokken onun maddi durumunu bilmeden hemen atlayıp konuya şunu al utanmasan diyeceksin ki rtx 4090 al 5090 al öyle olmuyor o işler herkesin oynadığı oyun ve ya yaptığı işler farklı birisi ağır oyun oynamak ister birisi sadece beni idare etsin kullanayım derdinde herkes görüşte değil herkes yok şöyle grafikli böyle grafikli oyun oynamıyor biraz bilinçli olsan inan bana böyle yorum yazmazdın.
O yüzden sana önerim insanları bilmeden tanımadan bütçesini zorlattırma ha öneri yaparmısın yapabilirsin ama o kişi gerek bulmasa bile zorla bir şey öneremezsin önce bütçesini sorarsın o fiyata ne önerebiliyorsan onu önerirsin
Yine birşeyi anlamadan Yorum yapacağın için "tekrar" yorumunu es geçiyorum çünkü sen daha çocuksun yine üstten yazacağını bildiğim için yine de sana ben bişey demiyorum. Olabilir o yaşta çünkü kusura bakma sende gereksiz bir konuşmanın parçası olmanı kimse istemezde biraz sen kaşınıyosun işte neyse abicim kendine iyi bak iftar yaklaşıyor.