Neler Yeni

40.000 TL Pc önerisi

dızciii

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Ömer Faruk Tay
Valla ben rampage powerboast gamepower cart curt şeyler tercih etmem. 3 yıl sonra psudan ses geliyor yok görüntü gitti vs uğraşmak istemem hocam.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Expo uyumlu olsun da gerisi önemli sğeil bence
Ddr5 e geçtikten sonra bence 6000mhz in altına düşülmemeli. Ddr4 deki zamanla oluşan 3200 sınırı gibi.

Reis 2k daha fazla verip 7500f alabiliyo intel niye öneriyosun fövjdöcjdkd

App20

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
491
İsim
App
Ddr5 e geçtikten sonra bence 6000mhz in altına düşülmemeli. Ddr4 deki zamanla oluşan 3200 sınırı gibi.

Reis 2k daha fazla verip 7500f alabiliyo intel niye öneriyosun fövjdöcjdkd
Monitor+klavye içinde olduğu için yetmeyebilecegini düşündüm butcenin

dızciii

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Ömer Faruk Tay
Monitor+klavye içinde olduğu için yetmeyebilecegini düşündüm butcenin
Bu bütçelere çıkıp monitör klavye için işlemciden falan kısmak ilerde üzüyo. Ryzen 5 5600 yerine zamanında i5 12400f topladım pişman oldum şükür 7500f e geçtik

ynsemreuzun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
383
İsim
Yunus Emre Uzun
Valla ben rampage powerboast gamepower cart curt şeyler tercih etmem. 3 yıl sonra psudan ses geliyor yok görüntü gitti vs uğraşmak istemem hocam.

Expo uyumlu olsun da gerisi önemli sğeil bence
anladım hocam mantıklı seçim bir şey diyemem bende şans oldu büyük ihtimalle 6 yıldır kullanıyorum firsby psu

ynsemreuzun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
383
İsim
Yunus Emre Uzun
Değiştir bence
hocam herkes öyle diyor fakat sayısız kere elektrik gitti vs 1 tane parçama zarar gelmedi ilerleyen zamanlarda 4060 takacağım problem yaşatamayacağını bildiğimden eğer sıfır sistem toplasam bende tercih etmezdim

Uzun Vs hayri

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
246
İsim
Keloğlan 🆚sinek
hocam herkes öyle diyor fakat sayısız kere elektrik gitti vs 1 tane parçama zarar gelmedi ilerleyen zamanlarda 4060 takacağım problem yaşatamayacağını bildiğimden eğer sıfır sistem toplasam bende tercih etmezdim
Şu ekipman işi bana 10 bine yakın patlıyo

jombo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,360
İsim
efe araci
hocam itopyada veya incehesaptaydı sanırım 7500 7600 işlemcili 7700xt sistem alınabilir 33 34e üstüne 4 monitör kalan bütçeyede ekipman bütçeyi biraz aşarak daha kaliteli parçalar alınabilir ekipmanda ama sistem ve monitör fix olmalı

@jombo hocam siz de bir şeyler vardır :D
beni etiketlediğin için teşekkürler :peepokalp:
hocam volkan abinin sistemi var güzel parçalar kullanmış.
ana kart asus pirme b650m-r yapılacak
ram goodram ırdm 16 6000mhz cl30 yapılacak 2 adet seçin.
kasa vento vg20al + fsp 750w yapılacak
soğutucu theramltake astria yapılacak.
bu şekil 38.8k ediyor.

eğer hazır sistem şart değil diyorsanız kendim de size daha iyi parçalar ile toplayabilirim.

PCuzmanı

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Yasin
Evet Ryzen 5 8400F çöp Ryzen 5 5600 am4 olmasına rağmen yarışıyor durumda sen 30.000TL'ye A anakartlı 500gb Rtx 4060 ti'li sistem öneriyorsun ve bunu savunuyormusun?
Ddr5 platformunda ve fiyat olarak uygun olan bir bütçe de işlemci söylesene? O bahsettiğin işlemci 2.000 TL daha pahalı, O işlemci tabii ki de daha iyi fakat fiyatı göz önüne aldığımızda 29 bin 30 bin TL aralığında rtx 4060 ti ve Ryzen 5 8400F zaten sorun teşkil etmez sen fiyatı hesaba katmadan konuşuyorsun sana önceki yorumumda da dedim yıl olmuş 2025 dolar Euro kuruna hiç mi bakmıyorsun? Heralde yaşın küçük düşünme,Fiyat analizin pek iyi değil abicim sen kafanı yorma bu işlere derslerine çalış. Arkadaşlar iyi forumlar. Ayrıca şunu belirtmek istiyorum bak tekrar ediyorum yorumlarda arkadaşların "bütçesine" yetecek bir şekilde aklında olan bariz ufak bildiğin şeyleri yazabilirsin en azından bakmış olurlar ama kimsenin bütçesini zorlattırma tamam mı abicim 🤓

Bu fiyata ekran kartı hariç bileşenleri sıfıra alıp ekran kartını ikinci el tercih etmeni tavsiye ederim.İşlemciyi kesinlikle ryzen 5 7500F tercih et.
Rtx 4060 ti ve sadece işlemciyi eklediğin zaman fiyatı kaç eder sen kendi aklında belirle tamam mı ikinci ele bakmadan belirle ama sonra bide kasanın fiyatına bak gel ona göre biraz bilgi edinmiş olursun vaay bu kadar pahalımıymış diye, Arkadaş diyor ki 40 bin TL hepsi içinde bir şey istiyorum kim 35 bin TL kasa önerebilir hadi önersin, Hadi güzel bir monitör ile kulaklık mouse ekipmanı derken 10 bin TL tutar iyi bir şey istiyorsa eğer kötü ekipman alırsa zaten 1 2 haftaya kalmaz bozulur o aldın mı bari sağlam alsın rtx 4060 ti sistem 30 bin TL zaten hazır sistemde en düşük fiyat normalde o kasayı toplama bir şekilde toplasan en az 35 bini bulur

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
126
İsim
Oğuzhan
Ddr5 platformunda ve fiyat olarak uygun olan bir bütçe de işlemci söylesene? O bahsettiğin işlemci 2.000 TL daha pahalı, O işlemci tabii ki de daha iyi fakat fiyatı göz önüne aldığımızda 29 bin 30 bin TL aralığında rtx 4060 ti ve Ryzen 5 8400F zaten sorun teşkil etmez sen fiyatı hesaba katmadan konuşuyorsun sana önceki yorumumda da dedim yıl olmuş 2025 dolar Euro kuruna hiç mi bakmıyorsun? Heralde yaşın küçük düşünme,Fiyat analizin pek iyi değil abicim sen kafanı yorma bu işlere derslerine çalış. Arkadaşlar iyi forumlar. Ayrıca şunu belirtmek istiyorum bak tekrar ediyorum yorumlarda arkadaşların "bütçesine" yetecek bir şekilde aklında olan bariz ufak bildiğin şeyleri yazabilirsin en azından bakmış olurlar ama kimsenin bütçesini zorlattırma tamam mı abicim 🤓

Rtx 4060 ti ve sadece işlemciyi eklediğin zaman fiyatı kaç eder sen kendi aklında belirle tamam mı ikinci ele bakmadan belirle ama sonra bide kasanın fiyatına bak gel ona göre biraz bilgi edinmiş olursun vaay bu kadar pahalımıymış diye, Arkadaş diyor ki 40 bin TL hepsi içinde bir şey istiyorum kim 35 bin TL kasa önerebilir hadi önersin, Hadi güzel bir monitör ile kulaklık mouse ekipmanı derken 10 bin TL tutar iyi bir şey istiyorsa eğer kötü ekipman alırsa zaten 1 2 haftaya kalmaz bozulur o aldın mı bari sağlam alsın rtx 4060 ti sistem 30 bin TL zaten hazır sistemde en düşük fiyat normalde o kasayı toplama bir şekilde toplasan en az 35 bini bulur
Akli durumun hiç iyi değil senin adına üzülmeye başladım, nickini pcuzmani koymuşsun ne alaka anlamadım keşke birazda bilgisayardan anlasaydın Rtx 4060 ti ryzen 5 8400F A serili 512gblı Cl değeri 30 da yüksek ve başka sayamadığım bomboş özellikte bilgisayar önermişsin ve bunu hâlâ savunuyorsun.Oğlum sen en iyisi Aktif matematikten çözmeye başla durumun hiç iyi değil bu sana verebileceğim öğüttür.

Hadi şimdi dediğimi uygula oğlum haftada 50 sayfa çözülücek bak 50 sayfa 😂😂😂

PCuzmanı

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Yasin
Akli durumun hiç iyi değil senin adına üzülmeye başladım, nickini pcuzmani koymuşsun ne alaka anlamadım keşke birazda bilgisayardan anlasaydın Rtx 4060 ti ryzen 5 8400F A serili 512gblı Cl değeri 30 da yüksek ve başka sayamadığım bomboş özellikte bilgisayar önermişsin ve bunu hâlâ savunuyorsun.Oğlum sen en iyisi Aktif matematikten çözmeye başla durumun hiç iyi değil bu sana verebileceğim öğüttür.

Yaşın Max 13 heralde paranın nasıl kazanıldığından haberin yok senin için hava hoş herşeyin en iyisinin derdindesin yazık sana böyle devam edersen

Bunlar video izleyerek olmuyor abicim bak sen paranın farkında değilsin tamam olsun hadi oda olsun Cl 30 herşeyi koy içine eee sonra abi? Parayı nerden bulucaksın para kazandin mi sen, önce kendine bunu ispatlaman gerek parayı bulup ondan sonra istediğini alırsın paran yoksa o saydigin özelliklerin hiç bir anlamı yok bir getirisi olmaz sen demişsin ki 3 4 video izleyerek konuşuyosun millet 5 6 senelik işlemcileri kullanıyor memnun hiçbir sorun yok ama senin yorumuna hiç kimse katılmaz çünkü daha birşeyin farkında değilsin sen ben sana laf atma amacından söylemiyorum birşeylerin farkında ol biraz ki gereğinden fazla birşeyler uydurup uydurup önerme ben bunu söylemek istedim sana, hiçbirşey yokken onun maddi durumunu bilmeden hemen atlayıp konuya şunu al utanmasan diyeceksin ki rtx 4090 al 5090 al öyle olmuyor o işler herkesin oynadığı oyun ve ya yaptığı işler farklı birisi ağır oyun oynamak ister birisi sadece beni idare etsin kullanayım derdinde herkes görüşte değil herkes yok şöyle grafikli böyle grafikli oyun oynamıyor biraz bilinçli olsan inan bana böyle yorum yazmazdın.

O yüzden sana önerim insanları bilmeden tanımadan bütçesini zorlattırma ha öneri yaparmısın yapabilirsin ama o kişi gerek bulmasa bile zorla bir şey öneremezsin önce bütçesini sorarsın o fiyata ne önerebiliyorsan onu önerirsin

Yine birşeyi anlamadan Yorum yapacağın için "tekrar" yorumunu es geçiyorum çünkü sen daha çocuksun yine üstten yazacağını bildiğim için yine de sana ben bişey demiyorum. Olabilir o yaşta çünkü kusura bakma sende gereksiz bir konuşmanın parçası olmanı kimse istemezde biraz sen kaşınıyosun işte neyse abicim kendine iyi bak iftar yaklaşıyor.

Son düzenleme:
Top Bottom