Güç kaynağı kötü gibi duruyor neye yükseltmek lazım![]()
AMD Ryzen 5 7600X 4.7GHz, RTX4070 Ti 12GB, 16GB Ram, 500GB m.2 SSD Oyuncu Bilgisayarı | Teknobiyotik
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...www.teknobiyotik.com
psu yu 800w 80+gold yapıp alabilirsin perfonmance gd![]()
AMD Ryzen 5 7600X 4.7GHz, RTX4070 Ti 12GB, 16GB Ram, 500GB m.2 SSD Oyuncu Bilgisayarı | Teknobiyotik
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...www.teknobiyotik.com
800W 80+ Gold versiyonuna yukseltebilirsiniz. Ayrica ekstra bir 16 GB RAM daha almanizi tavsiye ederim.Güç kaynağı kötü gibi duruyor neye yükseltmek lazım
Bu iyimiş saolasın![]()
Sinerji Licht Ryzen 5 5500 16GB 512GB NVMe M.2 SSD Gigabyte Radeon Gaming OC 8GB RX7600 [Oyun Bilgisayarı]
Sinerji Licht Ryzen 5 5500 16GB 512GB NVMe M.2 SSD Gigabyte Radeon Gaming OC 8GB RX7600 [Oyun Bilgisayarı] fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
Bayağı aradım hocam siz beğendiyseniz ne mutlu banaBu iyimiş saolasın
Hocam Kasa fansız galibaGençer Gaming - Profesyonel Oyuncu Ekipmanları
En Ucuz Oyuncu Ekipmanları için Gençer Gaming'e gelin! Hazır Sistemler, Gaming Ekipmanları ve Bilgisayar Bileşenleri için Ücretsiz Kargo fırsatını yakalayın!www.gencergaming.com
Şuna bakabilirsin. Ekran kartı olarak daha güçlü, parça kalitesi olarak daha iyi. 6000 MHZ CL 40 kaliteli ramleri var. Kasası piyasadaki en iyi kasalardan birisi. Sıvı soğutma olarak piyasadaki en kaliteli sıvı soğutmalardan birine sahip.
Hayır fanları var niye fansız olsun?Hocam Kasa fansız galiba
Kasa fanları kısmında fan istemiyorum yazıyorda hocam o galiba üst ve alt için olan fanlarHayır fanları var niye fansız olsun?
O üst veya alt kısım için hocam kasanın içine ekstra fan takmak isterseniz oradan alıyorsunuz stok olduğunda.Kasa fanları kısmında fan istemiyorum yazıyorda hocam o galiba üst ve alt için olan fanlar