40-50k arasi gaming laptop onerisi

Rrivex0

80+
Reaksiyon skoru
0
40-50k arasi butcem var yeni cikicak olan dying light the beast i en yuksek grafiklerde yuksek fps alarak oynamak istiyorum ayni sekilde bi cok oyunda en yuksek grafiklerde yuksek fps alarak oynamak istiyorum bu fiyata en iyi gaming laptoplar neler olabilir onerir misiniz baya arastirdim ama cok kararsiz kaldim

Son düzenleme:
40-50k arasi butcem var yeni cikicak olan dying light 2 yi en yuksek grafiklerde yuksek fps alarak oynamak istiyorum ayni sekilde bi cok oyunda en yuksek grafiklerde yuksek fps alarak oynamak istiyorum bu fiyata en iyi gaming laptoplar neler olabilir onerir misiniz baya arastirdim ama cok kararsiz kaldim
49-50k ya amazon prime ile victus 4070 modeli alınabilir ama hall sensor problemi düzeltildi mi emin değilim. 4060 olarak iyi olduğunu düşündüğüm ve bir sorun yaşayan görmediğim sayılı modeller:

49-50k ya amazon prime ile victus 4070 modeli alınabilir ama hall sensor problemi düzeltildi mi emin değilim. 4060 olarak iyi olduğunu düşündüğüm ve bir sorun yaşayan görmediğim sayılı modeller:
sag olasin not aldim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,206
Üyeler
183,075
Son üye
walith
Geri