O asus'un bir linkini atsan
50.000 TL. Gereksiz pahalı.ASUS ROG Strix G16 (G614JV-N3456-Gaming) | ROG Strix | Laptops |
Intel Core i7-13650HX 16GB RAM 512GB SSD NVIDIA GeForce RTX4060 8GB GDDR6 16 inç FHD+ 165Hz FreeDOSshop.asus.com
şimdiO asus'un bir linkini atsana
45k ya kadar buldum ama lenovanın kalitesiz malzemesi olduğunu söyleyen birçok kişi var 4070 zaten bulamadım50.000 TL. Gereksiz pahalı.
O laptopla tıpatıp aynı özelliklerdeki Lenovo 36.000 TL
Lenovo LOQ 15IRX9 i7-13650HX 16GB DDR5 512GB SSD RTX4060 GDDR6 8GB (115W) 15.6" FHD IPS 144Hz G-SYNC FreeDos Gaming Notebook | ITOPYA
Lenovo LOQ 15IRX9 i7-13650HX 16GB DDR5 512GB SSD RTX4060 GDDR6 8GB (115W) 15.6" FHD IPS 144Hz G-SYNC FreeDos Gaming Notebook En iyi fiyat seçenekleri ile 83DV00AQTR ITOPYA'dawww.itopya.com
Lenovo'nun malzeme kalitesi kötü müşimdi
45k ya kadar buldum ama lenovanın kalitesiz malzemesi olduğunu söyleyen birçok kişi var 4070 zaten buladım
üstad 40-50k arası soğutması güzel oyun performansı güzel olucak batarya ortalama olabilir üniversite için alıyorum (bilgisayar bölümü değil) üzmiyecek f/p diyebilirim üstadım cevabını bekliyorumLenovo'nun malzeme kalitesi kötü mü
Malzeme kalitesi olarak bir Asus bir de Lenovo var. O attığım Lenovo Loq'un işçiliği malzeme kalitesi sağlamdır.
Sen bana bütçeni, laptobu ne için kullanacağını söyle ben senin işini halledicem
Ben olsam şunu alırım. Tasarımı üniversite ortamına gider, taşıması kolaydır. Her işini halleder.üstad 40-50k arası soğutması güzel oyun performansı güzel olucak batarya ortalama olabilir üniversite için alıyorum (bilgisayar bölümü değil) üzmiyecek f/p diyebilirim üstadım cevabını bekliyorum
saolun hocam victus 16 da kararım gibi ama asusta güzel ekran kartları 140w sanırım bunlarınBen olsam şunu alırım. Tasarımı üniversite ortamına gider, taşıması kolaydır. Her işini halleder.
Bunun malzeme kalitesi biraz daha iyidir. Şarjı da daha iyi gider. Bir öndeki Victus'dan 8k daha pahalı olduğu için güç olarak da öndedir. Victus'lara kıyasla birkaç derece daha sıcak çalışır. Tasarımı üniversiteye gitmez.
Bu ise 50k bandında üniversite ve oyun için alabileceğin en iyi laptopdur. Birinci Victus'un abisidir. Üstteki Asus'dan da güçlüdür, soğutması da daha iyidir. Almışken en iyisini alıyım dersen bunu alacaksın.
Ekran kartı watt değeri anormal düşük olmadıkça sorun olmaz.saolun hocam victus 16 da kararım gibi ama asusta güzel ekran kartları 140w sanırım bunların