Neler Yeni

40-50k arası laptop önerisi acil!!

Danteo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Alikan
Bütçe
50000
ASUS ROG Strix G16 (G614JV-N3456-Gaming) bu laptop alınır mı? arkadaşlar bilen varmı soğutması kalitesi nasıldır acaba 40-50k arası bütcem var sogutması üzmicek uzun süre götürecek laptop arıyorum

Claw's

80+ Silver
50.000 TL. Gereksiz pahalı.

O laptopla tıpatıp aynı özelliklerdeki Lenovo 36.000 TL

Danteo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Alikan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
O asus'un bir linkini atsana
şimdi
50.000 TL. Gereksiz pahalı.

O laptopla tıpatıp aynı özelliklerdeki Lenovo 36.000 TL
45k ya kadar buldum ama lenovanın kalitesiz malzemesi olduğunu söyleyen birçok kişi var 4070 zaten bulamadım

Claw's

80+ Silver
şimdi

45k ya kadar buldum ama lenovanın kalitesiz malzemesi olduğunu söyleyen birçok kişi var 4070 zaten buladım
Lenovo'nun malzeme kalitesi kötü mü :LOL:

Malzeme kalitesi olarak bir Asus bir de Lenovo var. O attığım Lenovo Loq'un işçiliği malzeme kalitesi sağlamdır.

Sen bana bütçeni, laptobu ne için kullanacağını söyle ben senin işini halledicem

Danteo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Alikan
Lenovo'nun malzeme kalitesi kötü mü :LOL:

Malzeme kalitesi olarak bir Asus bir de Lenovo var. O attığım Lenovo Loq'un işçiliği malzeme kalitesi sağlamdır.

Sen bana bütçeni, laptobu ne için kullanacağını söyle ben senin işini halledicem
üstad 40-50k arası soğutması güzel oyun performansı güzel olucak batarya ortalama olabilir üniversite için alıyorum (bilgisayar bölümü değil) üzmiyecek f/p diyebilirim üstadım cevabını bekliyorum

Claw's

80+ Silver
üstad 40-50k arası soğutması güzel oyun performansı güzel olucak batarya ortalama olabilir üniversite için alıyorum (bilgisayar bölümü değil) üzmiyecek f/p diyebilirim üstadım cevabını bekliyorum
Ben olsam şunu alırım. Tasarımı üniversite ortamına gider, taşıması kolaydır. Her işini halleder.

Bunun malzeme kalitesi biraz daha iyidir. Şarjı da daha iyi gider. Bir öndeki Victus'dan 8k daha pahalı olduğu için güç olarak da öndedir. Victus'lara kıyasla birkaç derece daha sıcak çalışır. Tasarımı üniversiteye gitmez.

Bu ise 50k bandında üniversite ve oyun için alabileceğin en iyi laptopdur. Birinci Victus'un abisidir. Üstteki Asus'dan da güçlüdür, soğutması da daha iyidir. Almışken en iyisini alıyım dersen bunu alacaksın.

Danteo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Alikan
Ben olsam şunu alırım. Tasarımı üniversite ortamına gider, taşıması kolaydır. Her işini halleder.

Bunun malzeme kalitesi biraz daha iyidir. Şarjı da daha iyi gider. Bir öndeki Victus'dan 8k daha pahalı olduğu için güç olarak da öndedir. Victus'lara kıyasla birkaç derece daha sıcak çalışır. Tasarımı üniversiteye gitmez.

Bu ise 50k bandında üniversite ve oyun için alabileceğin en iyi laptopdur. Birinci Victus'un abisidir. Üstteki Asus'dan da güçlüdür, soğutması da daha iyidir. Almışken en iyisini alıyım dersen bunu alacaksın.
saolun hocam victus 16 da kararım gibi ama asusta güzel ekran kartları 140w sanırım bunların

Claw's

80+ Silver
saolun hocam victus 16 da kararım gibi ama asusta güzel ekran kartları 140w sanırım bunların
Ekran kartı watt değeri anormal düşük olmadıkça sorun olmaz.
120 watt ekran kartıyla 140 watt ekran kartı arasında 2-3 fps oynar.

Top Bottom