Neler Yeni

40-50k arası oyuncu bilgisayarı önerisi rica ediyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Çağdaş Uzun
Merhaba arkadaşlar

Başlıkta belirtmiş olduğum üzere oyuncu bilgisayarına ihtiyacım var bütçem budur önerilerinizi rica ediyorum.Teşekkürler

Hyperrrr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Muhammed Dindaroğlu

Hyperrrr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Muhammed Dindaroğlu
konundaki sistemi aldın mı memnun musun hocam? fiyatı değişti mi?
Yok hocam almadım kendim parça parça 4080Superli sistem topluyorum şu an. Ama topladığım sisteme çok yakın bi sistemin testleri mevcut

Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Çağdaş Uzun
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu kasayı görmüştüm hatta özelleştirmiş hali 46k geldi. Şunu merak ediyorum bu paraya bu sistem değer mi? Çoğu kişi yorumlarda pahalı olarak belirtmiş
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yok hocam almadım kendim parça parça 4080Superli sistem topluyorum şu an. Ama topladığım sisteme çok yakın bi sistemin testleri mevcut
Peki bu arkadaşın anlattığı sistem kafamdaki sisteme yakın bu para buna verilir mi diyim :)

Bu kasayı görmüştüm hatta özelleştirmiş hali 46k geldi. Şunu merak ediyorum bu paraya bu sistem değer mi? Çoğu kişi yorumlarda pahalı olarak belirtmiş

Peki bu arkadaşın anlattığı sistem kafamdaki sisteme yakın bu para buna verilir mi diyim :)
Yada şöyle sorayım rx7900 nvidia da neye denk geliyor tam olarak amd ekran kartı önerir misin?

Hyperrrr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Muhammed Dindaroğlu

Yada şöyle sorayım rx7900 nvidia da neye denk geliyor tam olarak amd ekran kartı önerir misin?
Saf güç olarak 4070 Superden daha üst yazılım olarak 4070 super önde saf güç daha önemliyse çok hikayeli oyun oynamıyorsan dlss kullanamayacaksan 7900 tercih edebilirsin bu dönemde daha ucuza bu iksinden başka pc bulamazsın çok araştırdım emin olabilirsin

Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Çağdaş Uzun
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Saf güç olarak 4070 Superden daha üst yazılım olarak 4070 super önde saf güç daha önemliyse çok hikayeli oyun oynamıyorsan dlss kullanamayacaksan 7900 tercih edebilirsin bu dönemde daha ucuza bu iksinden başka pc bulamazsın çok araştırdım emin olabilirsin
Sence şu şekilde nasıl bu para buna verilir mi AMD den tırsıyorum biraz :)

Ekler

• Ekran görüntüsü 2024-09-09 172302.png
    Ekran görüntüsü 2024-09-09 172302.png
    110 KB · Hit: 16

Hyperrrr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Muhammed Dindaroğlu
Sence şu şekilde nasıl bu para buna verilir mi AMD den tırsıyorum biraz :)
Ram SSD kötü Stok soğutucu da yetmez AMD istiyorsan açtığım konudaki gibi almalısın bence

1725894095312.png

RTX Sistem için bu özelleştirmeler yeterli olur alacaksan

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,011,799
Üyeler
160,302
Son üye
berkeemer03