Neler Yeni

40-55k laptop önerisi

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Mehmet Kaya
Merhaba bu bütçeye uygun laptop arıyorum. internetten alamayacağım. vatan mediamarkt ve teknosa'dan önerirseniz çok sevinirim. Oyun ve bilgisayar mühendisliği için.

Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Mehmet Karataş
Merhaba bu bütçeye uygun laptop arıyorum. internetten alamayacağım. vatan mediamarkt ve teknosa'dan önerirseniz çok sevinirim. Oyun ve bilgisayar mühendisliği için.
hocam vatan veya mediamarkt teknosa gibi mağazalara gidip stok durumunu öğrenip yapmanız daha sağlıklı bilen kişiye denk gelince daha kolay oluyor en basitinden örnek veriyim şuan alacağım laptop stok yok vatan mağazalarında ama mağazaya gidince adam yo bizde var dedi çıkardı
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam vatan veya mediamarkt teknosa gibi mağazalara gidip stok durumunu öğrenip yapmanız daha sağlıklı bilen kişiye denk gelince daha kolay oluyor en basitinden örnek veriyim şuan alacağım laptop stok yok vatan mağazalarında ama mağazaya gidince adam yo bizde var dedi çıkardı
istediğiniz özellikleri söyleyince yardımcı oluyolar zaten

hocam bide istediğiniz özellikleri söylerseniz daha iyi yardımcı olurum intel amd işlemci ekran kartı modeli ram ssd ekran hz değeri gibi falan

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Mehmet Kaya
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

istediğiniz özellikleri söyleyince yardımcı oluyolar zaten

hocam bide istediğiniz özellikleri söylerseniz daha iyi yardımcı olurum intel amd işlemci ekran kartı modeli ram ssd ekran hz değeri gibi falan
hocam laptoptan çok anlamıyorum lenovo asus ve hp daha çok önerildiğini biliyorum sadeece

Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Mehmet Karataş
hocam laptoptan çok anlamıyorum lenovo asus ve hp daha çok önerildiğini biliyorum sadeece
Hocam yazayım size karar sizin.

Intel işlemciler AMD işlemcilerder saf güç olarak daha performanslıdır çekirdek sayısı ve önbelleği sayesinde fakat Intel'in son yaptığı olayı biliyorsanız bunun laptopların başına gelmeme gibi net bir durumu yok o yüzden AMD işlemcilere bakın.

Ekran kartı bu fiyata 4070 laptoplar bulabilirsiniz 140W olmasına dikkat edin 100W üstü kulanılmasada.

SSD RAM çoğu laptopta 500GB 16 GB oluyor onu yükseltirsiniz.

benimde alacağım laptop asus tuf a15 önericem normalde ama stoğu bulmak imkansız gibi bişey oluyor
hp victuslara bakabilirsiniz

Top Bottom