40 bin arası pc toplama hakkında yardım

byolcay

80+
Reaksiyon skoru
0
Bütçe
40.000
Merhabalar

Araştırma yaptım ama birkaç kişiyede danıştım farklı farklı cevaplar aldım

İşlemci i 7 13700 k düşünüyorum ryzen 7 düşünmüştüm ilk intel al ryzen çok ısınıyor filan dediler

Anakart hiç anlamam

Ram 32 GB istiyorum 16x2

Ekran kartı tam bilmiyorum ama 3070 ti yada 6700 xt yada daha iyi bi öneriniz varsa max 15 bin bütçeli

2 TB SSD

Güç kablosu bilmiyorum

Monitörüm var 27 inç 165 hz

4070 ti dizeriz o paraya hocam

Merhabalar

Araştırma yaptım ama birkaç kişiyede danıştım farklı farklı cevaplar aldım

İşlemci i 7 13700 k düşünüyorum ryzen 7 düşünmüştüm ilk intel al ryzen çok ısınıyor filan dediler

Anakart hiç anlamam

Ram 32 GB istiyorum 16x2

Ekran kartı tam bilmiyorum ama 3070 ti yada 6700 xt yada daha iyi bi öneriniz varsa max 15 bin bütçeli

2 TB SSD

Güç kablosu bilmiyorum

Monitörüm var 27 inç 165 hz
Knk 2k daha cık ben daha bi kaç gün once toplamıstım 42k filana
Post automatically merged:

4070 ti li sistem

4070 çok pahalı gerek yok işlemci de iyi olsun

almışken bir kere alıcam ilerleyen yıllarda sistemi arttıramayabilirim iyi ve sağlam fps li olsun çok isterim

oynıycağım oyunlar bunlar

forza horizon 4 Ferrari monza sp2
gta 5
Fortnite
just cause 3
max payne 3
mafia 3
watch dogs 2
fivem
saints row 4
sleeping dogs
rogue company

4070 ti li sistem
sistem özelliklerinide yazabilirmisin

birde kaç fps ortalamanız

4070 çok pahalı gerek yok işlemci de iyi olsun

almışken bir kere alıcam ilerleyen yıllarda sistemi arttıramayabilirim iyi ve sağlam fps li olsun çok isterim

oynıycağım oyunlar bunlar

forza horizon 4 Ferrari monza sp2
gta 5
Fortnite
just cause 3
max payne 3
mafia 3
watch dogs 2
fivem
saints row 4
sleeping dogs
rogue company
Hocam 40k bütçeye 4070 ti yakışır ama genede siz bilirsiniz daha uyguna 7900 XT lide toplayabiliriz

peki şöyle sorayım ekran kartının yüksek mı iyi yoksa işlemcininmi onu anlamadım bana bi sistem yapabilirmisiniz peki rica etsem
Hocam 40k bütçeye 4070 ti yakışır ama genede siz bilirsiniz daha uyguna 7900 XT lide toplayabiliriz

peki şöyle sorayım ekran kartının yüksek mı iyi yoksa işlemcininmi onu anlamadım bana bi sistem yapabilirmisiniz peki rica etsem
Hocam oyun için her zaman en önemli bileşen ekran kartıdır o yüzden ekran kartını yüksek tutmalısınız tabii toplayıp atarım şimdi

Hocam oyun için her zaman en önemli bileşen ekran kartıdır o yüzden ekran kartını yüksek tutmalısınız tabii toplayıp atarım şimdi
size zahmet çok sevinirim hiç anlamıyorum almışken bi kere alıyım paradan kısmakta istemiyorum

1080 msi 27 inç 165 monitörüm bu ara

Islemci:
Anakart:
Ram:
SSD:
KASA+PSU:
Fan:
Ekran Karti:
40k tutuyor hocam 4K veya 2K bir monitorle birlikte kullanmanizi tavsiye ederim.

1677103914149.png

şöyle bi sistem nasıl arkadaşlar

fps önemli 4 k olm asına gerek yok monitör 1080 zaten 2 k seviyede oynarım en fazla

Oynuyacağınız oyunlar miladını doldurmuş hiç birisi için 13700k işlemciye gerek yok 40k vermenede gerek yok 15kya 3060lı bi sistem bile işini görür haa yok ben başka oyunlarda oynucam ilerde en azından 2k bi monitör alırım dersen yukarda arkadaşın dizdiği sistem seni baya uzun yıllar götürür

Bu fiyatı verip o oyunlar oynanmaya değmez. en ez 4070 li dizip 4k oyun oynaki anlamı olsun. söylediğin oyunların hepsini 3060 r5 5600x veya i5 13600 ile oynarsın 20k civarına dizersinde belki daha az

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,840
Üyeler
190,986
Son üye
Vuralea
Geri