oktayxkaya
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,292
- Bütçe
- 40000
35 40 bin tl arası soğutması kötü olmayan oyuncu laptobu arıyorum, teşekkürler.
35 40 bin tl arası soğutması kötü olmayan oyuncu laptobu arıyorum, teşekkürler.
Ben de bunu atacaktım. En mantıklı seçim bu.
1) Bu cihazı hatırı sayılır seviyede program bilgisi olan kullanıcılara öneriyorum. Çünkü kendi kontrol merkezi uygulaması yok. Bu nedenle watt ayarları, fan hızı ayarları vb. ancak 3. parti yazılımlar ile sağlanabilmekte. Bu kontroller sağlandığı taktirde gayet tatmin edici bir deneyim sunuyor.![]()
Dell Gaming G15 5530 Full HD Ubuntu Gaming Laptop
Yepyeni ve modern bir tasarımda retrodan ilham alan renk seçenekleriyle tarzınızı teknolojinize taşıyın.www.gaming.gen.tr
Alternatif oneriniz var mi?1) Bu cihazı hatırı sayılır seviyede program bilgisi olan kullanıcılara öneriyorum. Çünkü kendi kontrol merkezi uygulaması yok. Bu nedenle watt ayarları, fan hızı ayarları vb. ancak 3. parti yazılımlar ile sağlanabilmekte. Bu kontroller sağlandığı taktirde gayet tatmin edici bir deneyim sunuyor.
2) En önemli eksilerinden biri de taşınabilirlik yönünde. Adaptörü ~1.5kg kendisi ~3kg ağırlığında.
Bu iki sorun dışında ben çok memnunum. Kasım 2023 tarihinde 36500₺'ye almıştım.
Reis maşallah şiir yazmissin1) Bu cihazı hatırı sayılır seviyede program bilgisi olan kullanıcılara öneriyorum. Çünkü kendi kontrol merkezi uygulaması yok. Bu nedenle watt ayarları, fan hızı ayarları vb. ancak 3. parti yazılımlar ile sağlanabilmekte. Bu kontroller sağlandığı taktirde gayet tatmin edici bir deneyim sunuyor.
2) En önemli eksilerinden biri de taşınabilirlik yönünde. Adaptörü ~1.5kg kendisi ~3kg ağırlığında.
Bu iki sorun dışında ben çok memnunum. Kasım 2023 tarihinde 36500₺'ye almıştım.
Kanka vatan bilgisayar yada benim attım siteden bakabilirsinAlternatif oneriniz var mi?
- Şu modeli bir incelemenizi öneririm: https://www.laptop.com.tr/urun/4401...15-6-inc-144hz-full-hd-freedos-gaming-laptop/Alternatif oneriniz var mi?