önerdiginiz bir hazır sistem var mıdır acaba7800xt yada 7700xtli bir hazır sistem 28-35 arası tutar. 4 e 180hz ips 1080P monitör alsanız Ekipmanlarıda bütçe dostu halledebilirsiniz sanırım Bence 25-35 arası indirim bekleyin sıcak fırsatlarda
Hazır sistemler kampanyalı olmadığı sürece alınmaz benim görüşüm o yönde. Sadece 1-2 parçayı ikinci el alarak hazır sistemlerden çok daha iyi sistem çıkarırsınız ortaya. Tek tek toplamak istemiyorsanız da kampanyalı sistem beklemenizi tavsiye ederim.merhyaba 40 bin tl ye monitör kasa mouse klavye kulaklık öneriniz var mı
tek tek toplamaya kalksak fiyat çok yükselmez değil mi ? sizin önerdiğiniz var mı 32 33k toplama kasaHazır sistemler kampanyalı olmadığı sürece alınmaz benim görüşüm o yönde. Sadece 1-2 parçayı ikinci el alarak hazır sistemlerden çok daha iyi sistem çıkarırsınız ortaya. Tek tek toplamak istemiyorsanız da kampanyalı sistem beklemenizi tavsiye ederim.
Tek tek toplamak bazen çok daha avantajlı oluyor. https://www.tebilon.com/amd-ryzen-5...700-xt-gaming-oc-12gb-a520m-k-xpg-16gb-512gb/ bu gibi sistemlerde fiyat neredeyse aynı olur ama eğer dersen ki ben daha kaliteli parçalar istiyorum işte o zaman ekran kartını ikinci el alarak çok daha performanslı bir sistem alınabilir.tek tek toplamaya kalksak fiyat çok yükselmez değil mi ? sizin önerdiğiniz var mı 32 33k toplama kasa