Neler Yeni

40 bine ps5 ve pc mi sadece pc mi mantıklı

Mezir

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Mezir
Laptop almam gerekiyor ama 40 bine laptop alacağıma ps5 ve kalan ile genel kullanım için laptop alınması daha mantıklı değil mi?

emreBeoa

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,567
İsim
Emre siyah
playstatiton oyunlarını seviyorsanız laptop + ps5 yapılabilir

muhammetdd

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
654
İsim
Muhammet
Laptop'ta oyun oynamayacaksan veya Valorant, CS atarım arada diyorsan ikisini almak mantıklı. Laptop'ta oyun oynayacaksın sadece Laptop.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Faruk
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Teknoloji Yazılım Elektrik
Laptop aldığınız zaman ne için alacaksınız ona göre bir karar verseniz daha sağlıklı olur.

Mezir

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Mezir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Laptop aldığınız zaman ne için alacaksınız ona göre bir karar verseniz daha sağlıklı olur.
Normalde genel kullanım be oyun için alacaktım ama birisi aklımı karıştırdı ps5 ve normal 20 bine de laptop alabilirsin diye
Mesaj otomatik birleştirildi:

Laptop'ta oyun oynamayacaksan veya Valorant, CS atarım arada diyorsan ikisini almak mantıklı. Laptop'ta oyun oynayacaksın sadece Laptop.
Ofis işleri için evde kullanacağım aslında arada da oyun oynarım diye diye 4060 lı bir makine almaya karar vermiştim ama ps5 ve laptop da alabilirim diyede
playstatiton oyunlarını seviyorsanız laptop + ps5 yapılabilir
bir çok oyun laptoptada yok mu

Son düzenleme:

Elwasy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
119
İsim
Ataberk
Normalde genel kullanım be oyun için alacaktım ama birisi aklımı karıştırdı ps5 ve normal 20 bine de laptop alabilirsin diye

Ofis işleri için evde kullanacağım aslında arada da oyun oynarım diye diye 4060 lı bir makine almaya karar vermiştim ama ps5 ve laptop da alabilirim diyede

Playstationa özel oyunların çoğu pcde bulunmaz maalesef fakat bütçeyi biraz daha yükseltebilirseniz 20 bine veya 19 bine ps5 bulabilirsiniz. 25 24 binede güzel bir laptop alabilirsiniz diye düşünüyorum. 20 bine de güzel bir şey bulunabilir fakat araştırma yapılması gerekiyor. Bilen arkadaşlar yardımcı olacaktır bana sorarsanız ben ps5 ve pc alırdım tek ürün almazdım.

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,017
İsim
Mehmet Aslan

Laptopta hardcore oyun oynamayacaksan 3050 veya 4050 li bi model alınıp yanına ps5 güzel olabilir. Ama ps5 in prosu çıkacakmış onun fiyatı ne olur bilmem.

muhammetdd

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
654
İsim
Muhammet
PS5 ve laptop alın en iyisi, PS5 sizi 4-5 sene çok rahat götürecek yeni oyunlarda. 20 veya 25 bine alacağınız bir laptop'ta, beklentilerinizi iyi ayarlarsanız sizi üzmez. Fakat evinizde TV veya iyi bir monitör var mı?

asko56

80+ Silver
Yanlış Bilgilendirme
Laptop almam gerekiyor ama 40 bine laptop alacağıma ps5 ve kalan ile genel kullanım için laptop alınması daha mantıklı değil mi?
40 bin tl laptop oyun oynatmaz çok çok alt seviye ekran kartı oluyor düzgün oyun laptopları 60 bin den başlıyor ps5 + dandik bir internet laptop u her işini görür ps5 i sahibindende kaliteli esnaflar var ordan slim çek 20 binin altına alırsın

Mezir

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Mezir
40 bin TL laptop oyun oynatmaz çok çok alt seviye ekran kartı oluyor düzgün oyun laptopları 60 bin den başlıyor ps5 + dandik bir internet laptop u her işini görür ps5 i sahibindende kaliteli esnaflar var ordan slim çek 20 binin altına alırsın
Nasıl oynatmaz cayır cayır oynatıyor

Golf 4 R32

80+ Silver
bence bilgisayar ve orjinal gamepad

MrCodeX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,275
İsim
Sinan Aba
Hiçbirşey pc yerini tutmaz. İş için laptop alınır. ps oyunları pc de geliyor zaten. Al bir tane 7800xt filan hem monitörünle hemde tv de 4k oynarsın. Pc sadece oyun da oynamazsın bir çok şey yaparsın.

Son düzenleme:

-°°-Aquaman-°°-

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
581
İsim
Aziz
Hiçbirşey pc yerini tutmaz. İş için laptop alınır. ps oyunları pc de geliyor zaten al bir 4080, 7900xtx yada bütçene göre 4090 hem monitörünle hemde tv de 4k oynarsın. Pc sadece oyun da oynamazsın bir çok şey yaparsın.
40k 4090hocam?

Top Bottom