Normalde genel kullanım be oyun için alacaktım ama birisi aklımı karıştırdı ps5 ve normal 20 bine de laptop alabilirsin diyeLaptop aldığınız zaman ne için alacaksınız ona göre bir karar verseniz daha sağlıklı olur.
Ofis işleri için evde kullanacağım aslında arada da oyun oynarım diye diye 4060 lı bir makine almaya karar vermiştim ama ps5 ve laptop da alabilirim diyedeLaptop'ta oyun oynamayacaksan veya Valorant, CS atarım arada diyorsan ikisini almak mantıklı. Laptop'ta oyun oynayacaksın sadece Laptop.
bir çok oyun laptoptada yok muplaystatiton oyunlarını seviyorsanız laptop + ps5 yapılabilir
Playstationa özel oyunların çoğu pcde bulunmaz maalesef fakat bütçeyi biraz daha yükseltebilirseniz 20 bine veya 19 bine ps5 bulabilirsiniz. 25 24 binede güzel bir laptop alabilirsiniz diye düşünüyorum. 20 bine de güzel bir şey bulunabilir fakat araştırma yapılması gerekiyor. Bilen arkadaşlar yardımcı olacaktır bana sorarsanız ben ps5 ve pc alırdım tek ürün almazdım.Normalde genel kullanım be oyun için alacaktım ama birisi aklımı karıştırdı ps5 ve normal 20 bine de laptop alabilirsin diye
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ofis işleri için evde kullanacağım aslında arada da oyun oynarım diye diye 4060 lı bir makine almaya karar vermiştim ama ps5 ve laptop da alabilirim diyede
bir çok oyun laptoptada yok mu
Laptopta hardcore oyun oynamayacaksan 3050 veya 4050 li bi model alınıp yanına ps5 güzel olabilir. Ama ps5 in prosu çıkacakmış onun fiyatı ne olur bilmem.Normalde genel kullanım be oyun için alacaktım ama birisi aklımı karıştırdı ps5 ve normal 20 bine de laptop alabilirsin diye
Ofis işleri için evde kullanacağım aslında arada da oyun oynarım diye diye 4060 lı bir makine almaya karar vermiştim ama ps5 ve laptop da alabilirim diyede
Normalde genel kullanım be oyun için alacaktım ama birisi aklımı karıştırdı ps5 ve normal 20 bine de laptop alabilirsin diye
40 bin tl laptop oyun oynatmaz çok çok alt seviye ekran kartı oluyor düzgün oyun laptopları 60 bin den başlıyor ps5 + dandik bir internet laptop u her işini görür ps5 i sahibindende kaliteli esnaflar var ordan slim çek 20 binin altına alırsınLaptop almam gerekiyor ama 40 bine laptop alacağıma ps5 ve kalan ile genel kullanım için laptop alınması daha mantıklı değil mi?
Nasıl oynatmaz cayır cayır oynatıyor40 bin TL laptop oyun oynatmaz çok çok alt seviye ekran kartı oluyor düzgün oyun laptopları 60 bin den başlıyor ps5 + dandik bir internet laptop u her işini görür ps5 i sahibindende kaliteli esnaflar var ordan slim çek 20 binin altına alırsın
Hiçbirşey pc yerini tutmaz. İş için laptop alınır. ps oyunları pc de geliyor zaten. Al bir tane 7800xt filan hem monitörünle hemde tv de 4k oynarsın. Pc sadece oyun da oynamazsın bir çok şey yaparsın.Laptop almam gerekiyor ama 40 bine laptop alacağıma ps5 ve kalan ile genel kullanım için laptop alınması daha mantıklı değil mi?
40k 4090hocam?Hiçbirşey pc yerini tutmaz. İş için laptop alınır. ps oyunları pc de geliyor zaten al bir 4080, 7900xtx yada bütçene göre 4090 hem monitörünle hemde tv de 4k oynarsın. Pc sadece oyun da oynamazsın bir çok şey yaparsın.