Neler Yeni

40 TL Bütçe İle Termal Macun Önerisi Yapar Mısınız

Emirhan58

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Emirhan Ali Duran
MERHABA ARKADAŞLAR TERMAL MACUN ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM 35-40 TL BÜTÇEM VAR XİGMATEK PTI G3606 MI ALSAM YOKSA COOLER MASTER HIGH PERFORMANCE TERMAL MACUNUNUMU ALSAM LÜTFEN ACİL YARDIM EDERMİSİNİZ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
!/*Bobo*/!
MERHABA ARKADAŞLAR TERMAL MACUN ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM 35-40 TL BÜTÇEM VAR XİGMATEK PTI G3606 MI ALSAM YOKSA COOLER MASTER HIGH PERFORMANCE TERMAL MACUNUNUMU ALSAM LÜTFEN ACİL YARDIM EDERMİSİNİZ?
Cooler master candır.

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2

FarukKusdil

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,279
İsim
Ömer Faruk Kuşdil
Arctic mx-4 önerebilirim.

Reck

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
175
İsim
sefa gençer
bu fiyata bundan iyisi yok. cooler mastergel maker,pro,e1 ve vermiş olduğunuz linktekilerden çok daha iyi bir termal macundur. Linkteki ürünlerin pek bir özelliği olduğunu düşünmüyorum.

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
bu fiyata bundan iyisi yok. cooler mastergel maker,pro,e1 ve vermiş olduğunuz linktekilerden çok daha iyi bir termal macundur. Linkteki ürünlerin pek bir özelliği olduğunu düşünmüyorum.
Mastergel önermedim ben, Mastergel den daha iyi bir model benim önerdiğim macun gayet iyi.

Reck

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
175
İsim
sefa gençer
Mastergel önermedim ben, Mastergel den daha iyi bir model benim önerdiğim macun gayet iyi.
size onu önerdiniz demedim yada msj alıntısı yapmadım. kullandığım, test ettiğim ürünler ile karşılaştırdım.

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
size onu önerdiniz demedim yada msj alıntısı yapmadım. kullandığım, test ettiğim ürünler ile karşılaştırdım.
Pardon üstüme alınmışım :D, ama haklısınız Mastergel berbat bir macun, Cooler Masterdan böyle bir şey beklemezdim :).

Ribozom

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
455
İsim
Toprak

Reck

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
175
İsim
sefa gençer
Pardon üstüme alınmışım :D, ama haklısınız Mastergel berbat bir macun, Cooler Masterdan böyle bir şey beklemezdim :).
önemli değil. dediğiniz gibi okadar berbat ki normal bir bilgisayarcıdan alınan diş macunu gibi olan macunlardan bir farkı yok. hatta deneyimlerime göre markasız ile arasında 2 derece fark olmuştu ve direk işlemciden silip çöpe atmıştım.

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
önemli değil. dediğiniz gibi okadar berbat ki normal bir bilgisayarcıdan alınan diş macunu gibi olan macunlardan bir farkı yok. hatta deneyimlerime göre markasız ile arasında 2 derece fark olmuştu ve direk işlemciden silip çöpe atmıştım.
Aynı durumu bende yaşadım, akışkanlığı ve renginden belli ediyordu, Allahtan elimde attığım linkteki yüksek performans Cooler master modeli vardı baya fark etti :D.

Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Erkut
Arctic mx-4, fiyatına göre en iyisi tavsiye ederim.

Top Bottom