4 yıldır sıkıntısız kullandığım kalem kendisi tek sıkıntısı boya sökülmesi oluyo ve biraz ağır ama alıştığınız zaman hafif kalemlerden daha güzel geliyor tavsiye ederim.
![]()
Scrikss Graph-x Metal Versatil Kalem 0.7 Mm Mat Siyah Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Scrikss Graph-x Metal Versatil Kalem 0.7 Mm Mat Siyah yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Ben 2.0mm olanını kullanıyorum. Normal kurşun kalem içi kullanıyor. Baya kullanisli. 5 senedir kullanıyorum.4 yıldır sıkıntısız kullandığım kalem kendisi tek sıkıntısı boya sökülmesi oluyo ve biraz ağır ama alıştığınız zaman hafif kalemlerden daha güzel geliyor tavsiye ederim.
![]()
Scrikss Graph-x Metal Versatil Kalem 0.7 Mm Mat Siyah Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Scrikss Graph-x Metal Versatil Kalem 0.7 Mm Mat Siyah yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Post automatically merged:
Edit: Ağır olduğu için uç kırma problemi var biraz, en büyük eksisi bu sanırsam.
Rotringgggg şaşma kardeşimEn fazla 40 TL var varsa kırtasiyecilerden almayı düşünüyorum çizime yeni yeni başladım okulda canım sıkıldığında böyle beni üzmeyecek kalem arıyorum 0.7 olacak şekilde hangi kalemleri önerirsiniz.
Rotringgggg şaşma kardeşim