40 TL Uçlu kalem önerisi

Ryzhem

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
7,036
En fazla 40 TL var varsa kırtasiyecilerden almayı düşünüyorum çizime yeni yeni başladım okulda canım sıkıldığında böyle beni üzmeyecek kalem arıyorum 0.7 olacak şekilde hangi kalemleri önerirsiniz.

grip 1347 olabilir

4 yıldır sıkıntısız kullandığım kalem kendisi tek sıkıntısı boya sökülmesi oluyo ve biraz ağır ama alıştığınız zaman hafif kalemlerden daha güzel geliyor tavsiye ederim.
Post automatically merged:

4 yıldır sıkıntısız kullandığım kalem kendisi tek sıkıntısı boya sökülmesi oluyo ve biraz ağır ama alıştığınız zaman hafif kalemlerden daha güzel geliyor tavsiye ederim.

Edit: Ağır olduğu için uç kırma problemi var biraz, en büyük eksisi bu sanırsam.

Edit: Ağır olduğu için uç kırma problemi var biraz, en büyük eksisi bu sanırsam.
Ben 2.0mm olanını kullanıyorum. Normal kurşun kalem içi kullanıyor. Baya kullanisli. 5 senedir kullanıyorum.

• Beğen
Reaksiyonlar: rave
Rotring tikky.

Başka kalem tanımam gerçekten. Hem 05 hem 07 versiyonunu kullanıyorum.

En fazla 40 TL var varsa kırtasiyecilerden almayı düşünüyorum çizime yeni yeni başladım okulda canım sıkıldığında böyle beni üzmeyecek kalem arıyorum 0.7 olacak şekilde hangi kalemleri önerirsiniz.
Rotringgggg şaşma kardeşim

Rotringgggg şaşma kardeşim
Link trendyol buyur kardeşim rotring tikky 17 tl 3 tane alırsın temiz temiz kullanırsın

Geri