Kaneki Ken
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 2,457
- Konu Sahibi Konu Sahibi
hoi4 ve aoh 2 tarzı strateji oyunları seviyorum daha çok ama sağolstronghold warlords
hoi4 ve aoh 2 tarzı strateji oyunları seviyorum daha çok ama sağolstronghold warlords
Shadow Warrior 2 güzel aksiyon ama hikayesi sıkıcı atlanabilir.Hepsi var hocam![]()
Ne önerirsin hocam?LEGO oyunları
Terraria yerine mc giriyor ekip yoksa alırdım cuphead de zor ve oynayan arkadaşlarım tek oynamamı tavsiye etmedi zorluktan dolayı ama stardew valleyi aldım hocam sağol başka önerin var mı celeste gibi oyunlar severimTerraria, Stardew Valley, Cuphead
Inside ve Limbo mükNe önerirsin hocam?
Terraria yerine mc giriyor ekip yoksa alırdım cuphead de zor ve oynayan arkadaşlarım tek oynamamı tavsiye etmedi zorluktan dolayı ama stardew valleyi aldım hocam sağol başka önerin var mı celeste gibi oyunlar severim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
@mutlu pide @EpikSemih @Che_
Alıntıyı görüntüle
bu yaz indiriminde baya bir şey almıştım kalan bütçeyi de biraz arttırdım ufak tefek oyunlar ekledim şuan böyle 20 TL daha var celeste gibi oyunlar da severim
İnside ve Limbo eklemeye bütçem yeter çok öneriliyor ama emin de olamadım değer mi hocam? Salt and Sactuary 6.75 şuanInside ve Limbo mük
Salt and Sactuary fiyat artmsdıysa bakabilirsin.
Inside beni 2d oyunlara başlatan oyun atmosferi ve oynanışını sevmiştim 13 liraya kesin değer indirim bitince artık bağımsız oyunlar 190 yerine 510tl olacak dolar kuru 25tl oldu yeni çıkan bağımsızlar 510tlİnside ve Limbo eklemeye bütçem yeter çok öneriliyor ama emin de olamadım değer mi hocam? Salt and Sactuary 6.75 şuan
Inside ve Limbo alıyım o zmn hocam peki Salt and Sanctuary alınır mı baktım bu ilk oyunu değilmişInside beni 2d oyunlara başlatan oyun atmosferi ve oynanışını sevmiştim 13 liraya kesin değer indirim bitince artık bağımsız oyunlar 190 yerine 510tl olacak dolar kuru 25tl oldu yeni çıkan bağımsızlar 510tl
Hocam bir kaç şey daha ekleyip dediğim son bütçeyi de aşmıştım aldım oyunları ve kartları satınca 20 tl kaldı hala xd eğer kesin al dediğin bir şey varsa bakıyım yoksa epic indirimlerine kalsın bu daInside beni 2d oyunlara başlatan oyun atmosferi ve oynanışını sevmiştim 13 liraya kesin değer indirim bitince artık bağımsız oyunlar 190 yerine 510tl olacak dolar kuru 25tl oldu yeni çıkan bağımsızlar 510tl
Darksiders zamlanmadıysa güzel Hack and Slash oyundur. Zamlandıysa epicten alırsın.Hocam bir kaç şey daha ekleyip dediğim son bütçeyi de aşmıştım aldım oyunları ve kartları satınca 20 TL kaldı hala xd eğer kesin al dediğin bir şey varsa bakıyım yoksa epic indirimlerine kalsın bu da
Tamamdır hocam sağolasın uğraştırıyorum 2 gündür kusura bakmaDarksiders zamlanmadıysa güzel Hack and Slash oyundur. Zamlandıysa epicten alırsın.
Forumda bunun için varımTamamdır hocam sağolasın uğraştırıyorum 2 gündür kusura bakma
Arkadaşlarına terrarianın mcden 1000 kat daha iyi olduğunu ve terrariadan sonra mcnin bidaha yüzüne bakmayacağını söyle öyle oynarlarNe önerirsin hocam?
Terraria yerine mc giriyor ekip yoksa alırdım cuphead de zor ve oynayan arkadaşlarım tek oynamamı tavsiye etmedi zorluktan dolayı ama stardew valleyi aldım hocam sağol başka önerin var mı celeste gibi oyunlar severim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
@mutlu pide @EpikSemih @Che_
Alıntıyı görüntüle
bu yaz indiriminde baya bir şey almıştım kalan bütçeyi de biraz arttırdım ufak tefek oyunlar ekledim şuan böyle 20 TL daha var celeste gibi oyunlar da severim