teşekkür ederim tek tek değerlendirme yapacağımBannerlord elden ring cod serisi assasins creed oyunları god of war hogwarts legacy
Mafia serisi witcher 3 yakuza
Oyunlari oynamadiklarinizdan seçtim bu arada yoksa bende cs aşığıyım rdr 2 falanda gayet güzelBu oyun önerisi
Rica ederim iyi eğlenceler şimdiden birde eğer arkadas ortamınız varsa rust uncharted gibi oyunlarda denenebilirteşekkür ederim tek tek değerlendirme yapacağım
Witcher 3 ve final fantsy vıı remake ve rebirth öneririm. Hepsini de yılda bir oynarım.Bu oyun önerisi
Witcher 3 ve final fantsy vıı remake ve rebirth öneririm. Hepsini de yılda bir oynarım.
cs bf çok oynuyorum battlefield bekliyorum teşekkür ederimFabrika ve hayatta kalma gibi oyunları seviyorsan 7 days to die terra tech ve terra tech world scrap mechanic astroneer space gibi oyunları deneyebilirsin ister arkadaşlarında ister tek ama battlefield ve cs üzeri yoğunlaşmışsın baya battlefield'ın yeni bir oyunu çıkacak yıkım falan daha iyi olacak deniliyor onuda denersin haricinde witcher 3'de dene derim hikaye olarak falan güzel oyun
evet çoğunu steam tl olduğu zaman almıştım bir gün oynarım diye fırsat buldukça yeni başladım her şey için saolrdr 2 palworld r6 bannerlord ac unity crysis serisi left 4 dead 2 modlu vampyr snowrunner far cry 6 subnautica disco elysium 7 days to die
Stardew Valley Lethal Company arkadaşlarla tek sarmaz Skyrim Dying Light Age of Empires IV Assassin's Creed Odyssey
Assassin's Creed Origins Buckshot Roulette Call of Duty: Black Ops Call of Duty: Black Ops II Call of Duty: Black Ops III Call of Duty: WWII ELDEN RING Far Cry 2 Far Cry 4 Far Cry 5
Far Cry® 3 God of War Hitman: Absolution Hogwarts Legacy metro serisi resident evil 7 tomb rider serisi the long dark witcher 3 Yakuza: Like a Dragon Wolfenstein II: The New Colossus
Black Mesa Borderlands 2
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
çoğu oyununuzu oynamamışsınız