Üstüne alınma ama ne kadar saçma bir konu açmışsın
cyberpunku bi kaç saat oynadım hiçte beğenmedim dediğiniz gibi oynanmaz. diğerlerine bakacağımHesaba başarım hilesi basılmış galiba. Neyse orası dert değil.
Koyu yazdıklarımı kesin oyna.
Days Gone
Batman Arkham Knight
Rainbow six siege özellikle bir iki arkadaşınla.
Cyberpunk 2077 oynamaman hata.
GOW
The Witcher 3: Wild Hunt
Dying Light 2
Detroit: Become Human
Portal bir arkadaşınla veya tek başına.
Titanfall2 hikayesi gayet iyidir ve kısadır.
NFS unbound çıktığında çok sevilmedi ama denenebilir.
Marvel Spider-man
Uncharted hırsızlar mirası koleksiyonundaki oyunlar güzeldir.
Tüm dlcleri kırıp sims 4 bile oynayabilirsin hoşuna gidiyorsa.
daha iyisi olur umarımrust, hunt, ready or not, dayz, war thunder, rdr, carx, dbd, fc24, forza5, cs
Mesaj otomatik birleştirildi:
rust envanter keşke bende olsa
evet maalesef öyle şu hesapta bir sürü oyun var ama heves kalmadıHiç bir oyun sarmıyor tadı kalmadı indirip oynamazdım maalesef
indireyim bakalım nasıl.Dying Light 2 oynanmaz mı ya_? RDR2 den sonra dünyanın en iyi oyunu DL2 mutlaka oynanmalıdır. Tadından yenmiyor YTD
hile kullansam sence ban yemez miyim? oyunu yeni indirmiş oynamayı bilmeyen kolsuzlar yorum yapıyor işte.
alakası yok bu oyunları oynamaktan sıkıldım. bilip bilmediğim bir çok oyunu satın aldım hangisini oynasam diye kararsız kaldımKonunun ilgi alaka mantığını anlamadım ne bu stram profillerini mi yarıştırıyorsunuz
Ben şakasına attım alıntıyı bu arada ama bilmeden alman saçma gerçekten, rust, rdr oyna ama forza falan direksiyon yoksa hiç sarmıyor boşa indirme.cyberpunku bi kaç saat oynadım hiçte beğenmedim dediğiniz gibi oynanmaz. diğerlerine bakacağım
daha iyisi olur umarım
evet maalesef öyle şu hesapta bir sürü oyun var ama heves kalmadı
indireyim bakalım nasıl.
hile kullansam sence ban yemez miyim? oyunu yeni indirmiş oynamayı bilmeyen kolsuzlar yorum yapıyor işte.
alakası yok bu oyunları oynamaktan sıkıldım. bilip bilmediğim bir çok oyunu satın aldım hangisini oynasam diye kararsız kaldım
Alıntıyı görüntüle
Direksiyon var ama o da sarmıyor. En iyisi ben rusta geri döneyimBen şakasına attım alıntıyı bu arada ama bilmeden alman saçma gerçekten, rust, rdr oyna ama forza falan direksiyon yoksa hiç sarmıyor boşa indirme.
Sarmıyorsa bana versene direksiyonu evde boş boş durmasın Logitech G29+shifter sanırımDireksiyon var ama o da sarmıyor. En iyisi ben rusta geri döneyim
nerdesin aynı şehirdeysek vereyim bir kaç günlüğüneSarmıyorsa bana versene direksiyonu evde boş boş durmasın Logitech G29+shifter sanırım
Şaka amaçlı söylemiştim ama İstanbul Anadolunerdesin aynı şehirdeysek vereyim bir kaç günlüğüne
çook uzağızŞaka amaçlı söylemiştim ama İstanbul Anadolu
Gerek yok bu arada gerçekten şakaydınerdesin aynı şehirdeysek vereyim bir kaç günlüğüne
Sen neredesinçook uzağız
İstanbul Avrupada mısınçook uzağız
ne istanbulu ben güney taraflarındayımGerek yok bu arada gerçekten şakaydı
Sen neredesin
İstanbul Avrupada mısın