Saintes Maries
80+ Bronze
Ağırlıklı olarak FPS oyunları oynuyorum. Ses kalitesi, mikrofonu, tasarımı güzel kulak üstü kulaklık arıyorum. bütçede oynama yapabilirim.
2.el olur muAğırlıklı olarak FPS oyunları oynuyorum. Ses kalitesi, mikrofonu, tasarımı güzel kulak üstü kulaklık arıyorum. bütçede oynama yapabilirim.
tercih etmiyorum.2.el olur mu
o zaman o fiyata iyi kulaklık yok asus tuf h3 çok öneriyorlar bir bak istersentercih etmiyorum.
lenovo h300, hp omen 800, Bygame x3, rampage rogue, James Donkey 711, GameNote H2016D kulaklıklarını önermişlerdi. lenovo legion h300 hakkında kullananlar yorum yapsın diye konu açmıştım. herhangi bir yorum gelmeyince ve youtubede inceleme videosu fazla bulamayınca ben de satın almaktan vazgeçmiştim. bu kulaklıklar arasında iyi duyum aldığın varsa bakabilirim.o zaman o fiyata iyi kulaklık yok asus tuf h3 çok öneriyorlar bir bak istersen
h2016'ya güzel diyorlar diğerlerini duymadımlenovo h300, hp omen 800, Bygame x3, rampage rogue, James Donkey 711, GameNote H2016D kulaklıklarını önermişlerdi. lenovo legion h300 hakkında kullananlar yorum yapsın diye konu açmıştım. herhangi bir yorum gelmeyince ve youtubede inceleme videosu fazla bulamayınca ben de satın almaktan vazgeçmiştim. bu kulaklıklar arasında iyi duyum aldığın varsa bakabilirim.
stok yok. bakmıştım onabu var ama outlet kutuda hasar var ama garantisi falan var ve şuan indirimdeLogitech G335 Kablolu Beyaz Oyuncu Kulaklığı - OUTLET
Aynı Gün Kargo & 2 Yıl Türkiye Garantiliwww.qp.com.tr
hyper x cloud 2 çok daha iyi diye biliyorum.Bu nasıl hocam alınır mı??Corsair HS60 PRO Surround 7.1 Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı Siyah Fiyatı - Trendyol
Corsair Hs60 Pro 7.1 Surround Usb Oyuncu Kulaklığı-Siyah yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
ama oda 800tlstok yok. bakmıştım ona
Mesaj otomatik birleştirildi:
hyper x cloud 2 çok daha iyi diye biliyorum.
buyur söylekardeşim paranı arttırma ihtimalin varmı 600 TL olsa sana efsane bir kulaklık söylerim
geçen baktığımda bu kulaklık amma pahalıydı. indirime girmiş herhalde.Lenovo H500 Pro GXD0T69864 Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Lenovo H500 Pro GXD0T69864 Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı fiyatlarını Akakçe ile takip et! Lenovo H500 Pro GXD0T69864 Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com