Tesekkürler bakiyim600 lirada void elite.
Neden oldugu hakkinda bir bilgin varmimsi kulaklıkları pek tavsiye etmiyolar
400: drop plus400-500-600 civari en iyi kulakliklar nelerdir ben günlerce arastirdim buldum ama emin degilim hicbirinden
400: drop plus
500: HS60 PRO
600: Void elite
69 daha verirsen Fury x var tercih ederim.
Fury x e bakabilirsin. Hatta benim inceleme videom ve rehberim bulunuyor, sorun varsa sorabilirsin.Tercihim fury x,void elite pek kafama yatmadi benim hs 60 pro drop plus ve fury x e bakiyordum fury x alirim
Telefona donusturucusuz takiliyor diye biliyorum ve msi gh50 nasil sence biraz pahali ama belki indirime girer alicagim zaman girerse ve daha iyiyse alirimFury x e bakabilirsin. Hatta benim inceleme videom ve rehberim bulunuyor, sorun varsa sorabilirsin.
Mesaj otomatik birleştirildi:
İnceleme - Rampage Fury X🔥
Selamlar sevgili Donanım Arşivi Forum üyeleri! Fury X hakkındaki deneyimlerimi ve yorumlarımı bugün ki konumda sizlerle paylaşacağım. Üründen kısaca bahsedeyim; Furylevel kanalı ile Rampage'nin ortak üretmiş olduğu Fury serisinin ilk ürünü olan Fury X, yakında Fury Z ve Fury X kablolu çıkacak...forum.donanimarsivi.com
Evet takılıyor, fakat Fury X kablosuz olarak kullanılabiliyor, o yüzden Fury X öneririm.Telefona donusturucusuz takiliyor diye biliyorum ve msi gh50 nasil sence biraz pahali ama belki indirime girer alicagim zaman girerse ve daha iyiyse alirim
Buna karşılık olarak MH630 nasıldır hocam?Corsair Void Elite 7.1 Surround Siyah/Kırmızı Gaming Kulaklık | ITOPYA
Corsair Void Elite 7.1 Surround Siyah/Kırmızı Gaming Kulaklık En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile CA-9011206-EU ITOPYA'da.www.itopya.com
Tesekkur ederim ve tanidim seni dün linkini attigin videonun aynisini izlemistim insallah daha iyi yerlere gelirsin abone oldumEvet takılıyor, fakat Fury X kablosuz olarak kullanılabiliyor, o yüzden Fury X öneririm.
Bence onlar yerine sende fury x e bakabilirsin ama senin kararin hocamBuna karşılık olarak MH630 nasıldır hocam?