Merhabalar oyun için şık kaliteli ve uygun bir klavye arıyorum bütçem 400-500 TL civarı önerileriniz nelerdir?
Önerileriniz için şimdiden teşekkürler.
Teşekkürler fakat bu klavyede kronik sorun duymuştum.Redragon K552-R Kumara Rainbow Red Switch Mekanik Gaming Klavye
Redragon K552-R Kumara Rainbow Red Switch Mekanik Gaming Klavye fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
nasıl bir kronik sorun ben de alacağımTeşekkürler fakat bu klavyede kronik sorun duymuştum.
Çok dolu bir klavye. Bu yüzden alınabilir olduğunu düşünüyorumHocam monster klavye Alınır mı??
Uzak durulması gereken klavyedir kendisi.Her ne kadar Outemu switch olsada çok dolu ve hissiyat olarak çok iyi bir klavye.
Klavye güzele benziyor.50TL daha arttırabilirsen (Hepsiburada 50TL çek ile 550TL oluyor.)
HP Omen 6YW75AA Kablolu Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz HP Omen 6YW75AA Kablolu Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! HP Omen 6YW75AA Kablolu Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 1.712,98 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Güzel çünkü. Outemu switch almaktan daha mantıklı.Klavye güzele benziyor.