aydin.
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
Cidden Arctis 1'mi önerdin?Corsair HS50 PRO CA-9011216-EU Yeşil Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Corsair HS50 PRO CA-9011216-EU Yeşil Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Corsair HS50 PRO CA-9011216-EU Yeşil Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 3.999,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.comSteelSeries Arctis 1 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz SteelSeries Arctis 1 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! SteelSeries Arctis 1 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 4.999,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.comHyperX Cloud Stinger Core Gaming Kulaklık
HyperX Cloud Stinger Core Gaming Kulaklık fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
Yazık..
Mesaj otomatik birleştirildi:
Drop Plus öneririm: https://www.hepsiburada.com/rampage...lik-p-HBV00000T4XON?magaza=BİOTECH BİLGİSAYARBütçem 400-500TL Arası aşmayı düşünmüyorum kulak pedleri yuvarlak ve dar olan kulaklıkları atmazsanız sevinirim rahat edemiyorum çünkü onlarla parasının hakkını vericek bir kulaklık alıp 4-5 sene kullanmayı düşünüyorum (Elimde Logitech G230 var 7 senedir kullanıyordum mikrofonu bozuldu) kalitesi önemli oyunlarda genelde zamanımı COD Warzone Veya Apex Legends tarzı oyunlarda geçiriyorum herkesin önerilerini bekliyorum varsa Kumaş pedli kulaklıklar her zaman tercihimdir.
Olmadı HS50 PRO veya 50 tl daha bütçe arttırıp HS60 PRO'ya da bakabilirsiniz.