Şöyle mesh bir kasa buldum: https://www.akakce.com/bilgisayar-k...-gaming-oyuncu-rgb-atx-fiyati,1327199100.html2. El konum farketmez 50-100 ekle şunu al da diyebilirsiniz 4 tane rgb fan olması önceliğim önerilerinizi bekliyorum
Knk salla o zaman bi kaç tane buldum da para biriktiriyom 150 var şu an cooler masterin çok güzel kasalarindan var 500 e buldum rampage var 650 bizim burda zalmanin mesh var rgb yok 3 ya da 4 fan 400 e para olsa keşkeknk varda tek fanlı yan cam yok
Hocam bunda fan yokŞöyle mesh bir kasa buldum: https://www.akakce.com/bilgisayar-kasasi/en-ucuz-rush-rca131-siyah-chopper-ghtml
Dahili Fan sayısı:Hocam bunda fan yok
Üzülerek söylüyorum bundan başka alternatif yok hocam para biriktirme konusuna gelirsek Allah yeterli sabrı sana versin hocam700 bütçeyi çok aşar da neyse biriktirmeye bakam dandik 2. El almaktansa sıfır her zaman uyidir
Öyle bir şey yok minimum 700 den başlıyor RGB kasalar...
Zoko Melody 4x12 CM Rainbow Fanlı Temperli Cam Mesh Panel Gaming Bilgisayar Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Zoko Melody 4x12 CM Rainbow Fanlı Temperli Cam Mesh Panel Gaming Bilgisayar Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Zoko Melody 4x12 CM Rainbow Fanlı Temperli Cam Mesh Panel Gaming Bilgisayar Kasası özelliklerini incele, 1.180,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Ne anlatıgonuz hocam alternatif yok dediğiniz Rush kasa da fan yok soru cevap bölümüne bakın biri kaç fan demiş satıcı fansız diyor...Üzülerek söylüyorum bundan başka alternatif yok hocam para biriktirme konusuna gelirsek Allah yeterli sabrı sana versin hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:
hayatımda gördüğüm en berabet kasa arkadaşlar sakın ama sakın bu tarz kasalra bulaşmayın sırf RGB diye adamlar ön tarafa 3 tane fan koymuş ön panel komple cam ozaman fanların görevi ne hava alamıyorki bilgisayar gösteriş tamamen kuzenimde vardı bu kasadan benim kasa mesh sistem özellikleri aynı Steam pubg oynuyoruz kuzenim 79 86 derece ekran kartı benimki 72 75 sakın ama sakın bulaşmayın bu tarz kasalara