Red Switch. Kullanan herkes memnun.Kalitesi nasıl ? Hangi switch var bilgi alabilirmiyim ?
İsteğim aslında her tuşa farklı renkler atayabildiklerimiz oluyor ya o benim hoşuma gidiyor o tarz demek istemiştim.Argb klavye diye bir şey var mıydı?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Red Switch. Kullanan herkes memnun.
Red Switch'e sahip.Kalitesi nasıl ? Hangi switch var bilgi alabilirmiyim ?
FPS için Red switch neden daha iyi?Blue Switch kullanacaksan Redragon Indrah K555-1 modeline bakabilirsin.
Moba'dan çok FPS oyunları oynadığını tahmin ediyorum.
Red Switch için ise Monster Pusat K3 Pro modeline bir bak derim.
Ayrıca mekanik ve kontrol edilebilir RGB klavye bulmak bu bütçe için zor diye tahmin ediyorum.
Klavyeler hakkında pek bilgim yok fakat bildiğim iki modelde bu.
Redragon Indrah modelini yanlış bilmiyor isem @MisakiTaro kullanıyordu.
Deneyimlerini paylaşırsa bir fikir edinebilirsin.
Blue Switch'ler ağırdır, FPS rekabetçi oyunlarda yumuşak olmalıdır. Ağır olması sebebiyle genellikle "skill" kullanılan oyunlarda zamanlama açısından tercih edillirler.FPS için Red switch neden daha iyi?
Red Switch | Blue Switch | |
Sertlik | Yumuşak | Hafif |
Atlama Noktası | Yok | Var |
Ses | Sessiz | Sesli |
Bu klavyenin tuş harfleri ince silikonla kaplıymış harfler vs. Çabuk soyuluyormuş kararsız kaldım bende.ARGB şart değil ise ;
Pusat K3 Pro
Çok büyük fark eder mi oynanış açısından?Blue Switch'ler ağırdır, FPS rekabetçi oyunlarda yumuşak olmalıdır. Ağır olması sebebiyle genellikle "skill" kullanılan oyunlarda zamanlama açısından tercih edillirler.
Blue Switch'ler seslidir, FPS rekabetçi oyunlarda en ufak ses bile olmaması gerekir.
Blue Switch'lerde atlama noktası bulunur ki bu da zamanlama ile alakalıdır.
Red Switchler FPS oyunları için biçilmiş kaftan gibidir.