Sllent
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 2
Red olmayacak mı?Blue Switch'ler
Red olmayacak mı?Blue Switch'ler
Kendimi örnek gösterirsem evet, bence oynayışa fark ediyor fakat klavye değiştirecek kadar değil.Çok büyük fark eder mi oynanış açısından?
Birazcık anlatım bozukluğu yaptım sanırım.Red olmayacak mı?
Ben yanlış anlamışım, özür dilerim.Birazcık anlatım bozukluğu yaptım sanırım.
"Blue Switch'te olanlar, FPS oyunlarında olması gerekenler." şeklinde yazmaya çalışmıştım.
Olanlar, eksileri.
Asıl sorun bende.Ben yanlış anlamışım, özür dilerim.
sırf sesli diye blue switch almamazlık yapma red switch klavye kullanıyorum fps + lol tarzı oyunlarda oynuyorum çok kötü red switch . hissiyat yok . istemsiz basabiliyorsun bazen (fps oyunlarında ) . hissiyat istiyorsan direk blue switch . en yakın zamanda blue switch klavye alıcağım . Redragon almayı düşünüyorum önerenler çok sende araştır istersen .Ayrıca red switch ile blue switch arasındaki fark nedir ?
Membran klavye kullanıyorum, fps oyunlarında özellikle sürelli wasd yaptığım için parmaklarım ağrıyor bu yüzden bana yumuşak hisli hassas klavye gerekiyordu oda red switchte mevcutmuş bakalım eğer daha kapsamlı farklı bir model bulursam onu alabilirim. Sırf monster diye marka içime sinmedi pusat k3.sırf sesli diye blue switch almamazlık yapma red switch klavye kullanıyorum fps + lol tarzı oyunlarda oynuyorum çok kötü red switch . hissiyat yok . istemsiz basabiliyorsun bazen (fps oyunlarında ) . hissiyat istiyorsan direk blue switch . en yakın zamanda blue switch klavye alıcağım . Redragon almayı düşünüyorum önerenler çok sende araştır istersen .
Blue Switch kullanacaksan Redragon Indrah K555-1 modeline bakabilirsin.
Moba'dan çok FPS oyunları oynadığını tahmin ediyorum.
Red Switch için ise Monster Pusat K3 Pro modeline bir bak derim.
Ayrıca mekanik ve kontrol edilebilir RGB klavye bulmak bu bütçe için zor diye tahmin ediyorum.
Klavyeler hakkında pek bilgim yok fakat bildiğim iki modelde bu.
Redragon Indrah modelini yanlış bilmiyor isem @MisakiTaro kullanıyordu.
Deneyimlerini paylaşırsa bir fikir edinebilirsin.