500?400 TL bandında mouse önerisi gerekli. Elimin uzunluğu 18 cm. Pençe gibi tutuyorum.
Bence mouse için fazla bir miktar. Razer Deathadder V2 zaten her şeyi sağlıyor gibi.
Kronik sorunları varmış diye duydum. Bu arada oyun için kullanacağım.Rival 3
2.el?400 TL bandında mouse önerisi gerekli. Elimin uzunluğu 18 cm. Pençe gibi tutuyorum.
hiçbir şeyi sağladığı yok minicik mouse eline uymaz ayrıca pençeden ziyade palm için uygunBence mouse için fazla bir miktar. Razer Deathadder V2 zaten her şeyi sağlıyor gibi.
2. el mouse almam.2.el?
Takılma sorunları yaşayanlar varmış.Hyr hiç bir sorunu yok ilk kez duyuyorum kronik sorunu olduğunu
Razer'ın sensörü en iyisi diyorlar. Razer Viper Mini nasıldır?hiçbir şeyi sağladığı yok minicik mouse eline uymaz ayrıca pençeden ziyade palm için uygun
sensörüde 250'ye göre iyi 400 bütçesi olan biri almasın
haste al geç
Sıfır Deathadder v2'ler 660TL'den başlıyorBence mouse için fazla bir miktar. Razer Deathadder V2 zaten her şeyi sağlıyor gibi.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kronik sorunları varmış diye duydum. Bu arada oyun için kullanacağım.
en iyi olan sensör focus+2. el mouse almam.
Takılma sorunları yaşayanlar varmış.
Razer'ın sensörü en iyisi diyorlar. Razer Viper Mini nasıldır?
Zaten daha fazla eklesem Basilisk V2 alırdım ama ekleyebilmek için 1 aya yakın zaman lazım bana. Aşırı abartmama gerek yok. Bence aralarındaki fark hissedilmez bile.en iyi olan sensör focus+
deathadder v2 ve viper minide 3359 var ayrıca bende viper mini var fiyatına göre 10 numara ama haste daha iyi o kadar vermişken 100 daha ver haste al