ama yani hangi yerden bakabilirim peki itopyaya bakacam şimdilaaps diye monster pusat k3 pro önerileriyle dolcak burası bekle.
monsterden alabilirsin trendyolda gecen 379 düsmüstü suan 2 yerde de stok bitti ama amazontr de vardı stok 399tl bakabilirsin.ama yani hangi yerden bakabilirim peki itopyaya bakacam şimdi
ama yani hangi yerden itopyaya bakacam şimdilaaps diye monster pusat k3 pro önerileriyle dolcak burası bekle.
dostum söylüyorum ya amazontr den bakacan, itopyada bulamazsın monster.ama yani hangi yerden itopyaya bakacam şimdi
uheey google a yazdım çıktı
bana trenyoldakinin linkini atarmısınmonsterden alabilirsin trendyolda gecen 379 düsmüstü suan 2 yerde de stok bitti ama amazontr de vardı stok 399tl bakabilirsin.
bana trenyoldakinin linkini atarmısın
monsterın sitesinden başka yerde yokmu daha telefon numaram bile yok hepsiburadaya baktım gaming kol çıktı trend yola baktım mouse pad amazonda hiç biri çıkmsdı sadece monsterın sitesindemi varŞu an stok yok ama gelince bakabilirsiniz:
K3 Pro Mekanik Oyuncu Klavyesi | Monster Notebook
Pusat K3 Pro Mekanik Gaming Klavye, 18 farklı RGB ışık modu ile kullanıcısına oyun oynarken büyüleyici bir atmosfer yaratıyor. İncelemek için hemen tıklayın!www.monsternotebook.com.tr
Trendyol'da var ama orada da stok yokmonsterın sitesinden başka yerde yokmu daha telefon numaram bile yok hepsiburadaya baktım gaming kol çıktı trend yola baktım mouse pad amazonda hiç biri çıkmsdı sadece monsterın sitesindemi var