400 tl klavye tavsiyesi

Ryuga Kishatu

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
482
merhaba aoc gk 500 klavye almıştım bu bütçede istediğim her şeyi karşılıyordu fakat maalesef kronik sorunlu çıktı 400 tl bütçem var red switch ve numlock tuşları olsun istiyorum tavsiyeleriniz nedir

Fiyat bandında red switch ve numlock bölünü olan kaliteli bir klavye bulamadım. Ülkemizde red switch kıtlığı var sanırım.

Dünyada var aslında. Ben bangodd'dan klavye istedim fabrikadan tedarik kısmında çok sorun var falan dediler. 1 ay boyu tedarik edilmeyince iptal etmiştim. Asya tarafında da klavyelerin fiyatı artmış baya. Trye de yansıyacak bence yakında.

Dünyada var aslında. Ben bangodd'dan klavye istedim fabrikadan tedarik kısmında çok sorun var falan dediler. 1 ay boyu tedarik edilmeyince iptal etmiştim. Asya tarafında da klavyelerin fiyatı artmış baya. Trye de yansıyacak bence yakında.
Aklıma "oyun oynamak bir lüks olmamalı" cümlesi geldi. Günden güne zorlaşıyor...

275 TL'ye g213 alınır mı hocam
50 TL indirimle iyi bir klavye de alabilirsin.

Hocam gamebooster var ya Abdullah abi incelemişti.
Çok yeni vir seri olduğu için bence ilk serileri kaliteli olacak: sabee rgb ve pusat k3 + gk500 de olduğu gibi. O tercih edilemez mi?

hocam 50 tl indirimle bütçemi 500 yapabilirim o zaman tavsiyeniz ne olur
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Çok yeni vir seri olduğu için bence ilk serileri kaliteli olacak: sabee rgb ve pusat k3 + gk500 de olduğu gibi. O tercih edilemez mi?
hocam gk 500 iade edeceğim yarın :)

hocam 50 TL indirimle bütçemi 500 yapabilirim o zaman tavsiyeniz ne olur

hocam gk 500 iade edeceğim yarın :)
Bakın hocam ilk serileri dedim. Sonradan bozuyorlar bilerek gibi. Çözemedim.

İlk seriler çok iyi kullanıcı yorumu alıyor bizim gibi forumlar deli gibi öneriyor. Birden kronik sorunlular piyasaya çıkıyor. Kaç klavyede aynı şey oldu ya.

hocam mobil uygulamadan herhangi bir indirim gelmedi ?

O tür markaları yüksek be orta bütçede önermem açıkçası.

hocam mobil uygulamadan herhangi bir indirim gelmedi ?
İlk alışverişe özel dostum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,195,699
Üyeler
189,907
Son üye
dumano7
Geri