mehmet güneş
80+
- Reaksiyon skoru
- 13
400 tl max bütçe ama 400 ün altında olursa çok iyi olur valorant cs gibi oyunlarda kullanıcam
yok hocam hyperx cloud stinger 7.1 var sence nasıldır ?Az daha arttırıp Drop Plus alabilirsin, veya yurtdışından alma imkanın varsa orada daha ucuza geliyor.
İyi o 1 Ay Kullanma imkanım oldu tatildeykenyok hocam hyperx cloud stinger 7.1 var sence nasıldır ?
ses kasmada nasıldı hocamİyi o 1 Ay Kullanma imkanım oldu tatildeyken
7.1'i %100 Hissettiriyorses kasmada nasıldı hocam
ohaaa görmemiştimKaçırma derim.Corsair Ca-9011217-Eu Hs50 Pro Stereo Oyuncu Kulaklığı Mavi (Pc Ps4 Xbox One Nintendo Switch Uyumlu) : Amazon.com.tr: Video Oyunu ve Konsol
Corsair Ca-9011217-Eu Hs50 Pro Stereo Oyuncu Kulaklığı Mavi (Pc Ps4 Xbox One Nintendo Switch Uyumlu) : Amazon.com.tr: Video Oyunu ve Konsolwww.amazon.com.tr
hyperx vs bu kim alır ?Kaçırma derim.Corsair Ca-9011217-Eu Hs50 Pro Stereo Oyuncu Kulaklığı Mavi (Pc Ps4 Xbox One Nintendo Switch Uyumlu) : Amazon.com.tr: Video Oyunu ve Konsol
Corsair Ca-9011217-Eu Hs50 Pro Stereo Oyuncu Kulaklığı Mavi (Pc Ps4 Xbox One Nintendo Switch Uyumlu) : Amazon.com.tr: Video Oyunu ve Konsolwww.amazon.com.tr
Ben bunu tercih ederdimohaaa görmemiştim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
hyperx vs bu kim alır ?
pedleri terletirmi ?Ben bunu tercih ederdim
Bir zahmet her kulaklıkta olduğu gibi gerçi kumaş ped geliyormuydu hatırlamıyorum.pedleri terletirmi ?
resimde var ama hyperxde kumaş var ondan dedim terletme en büyük sorunBir zahmet her kulaklıkta olduğu gibi gerçi kumaş ped geliyormuydu hatırlamıyorum.
Genel olarak her kulaklık terletir bana göre biraz sert duruyor HyperX kaba yaniresimde var ama hyperxde kumaş var ondan dedim terletme en büyük sorun