400 TL Kulaklık Tavsiyesi

Ryuga Kishatu

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
481
corsair hs 50 pro ile rampage drop plus arasında kaldım fakat herkes hs 50 pro demesine rağmen kimse mantıklı bir neden sunmuyor sadece hs 50 pro yazıyor ayrıca hs 50 pro nun mic testlerini hiç beğenmedim ve mikrofon benim için en önemli unsurlardan biri ama rampage drop plusunda korkutan yanı rampage olması garantisi bittiği gibi elimde kalmasından korkuyorum siz hangisini tavsiye edersiniz lütfen sebebiyle yazın

Rampage ismini boş yere kirletiyorlar. Drop plus bence daha iyi. Ama işi bilene sormak lazım. @ArdaM
Sebep istiyorsan drop plus mikrofonu daha iyi. İstersen 7.1 istersen normal kullanabiliyorsun ve bence tasarımı daha güzel.

drop plusun mikrofon kalitesi ve ses kalitesi gayet tatmin edici kullanan yakın arkadasım var. Tek şikayeti kulağına tam oturmazsa çok ağrı yapıyor. Padleri biraz dandik yani.

HS50 Pro ile Drop Plus, ses bakımından çok yakınlar. HS50 Pro malzeme kalitesi olarak daha iyi. Fiyatı düşünmeszek Corsair alırdım ama fiyata göre Drop Plus veya yakında çıkacak Fury X kablolu tavsiyemdir.

HS50 Pro ile Drop Plus, ses bakımından çok yakınlar. HS50 Pro malzeme kalitesi olarak daha iyi. Fiyatı düşünmeszek Corsair alırdım ama fiyata göre Drop Plus veya yakında çıkacak Fury X kablolu tavsiyemdir.
ne zamana çıkıcak ayrıca kablosuz olanla kalıtesı aynı olacak mıdır
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

son olarak hs 50 pro mikrofon olarak iyi mi

ne zamana çıkıcak ayrıca kablosuz olanla kalıtesı aynı olacak mıdır
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

son olarak hs 50 pro mikrofon olarak iyi mi
Muhtemelen kablosuz ile aynı olur ama çıkmadan bilemem, çıkınca incelemesini yazacağım zaten :)
HS50 Pro'nun mikrofonunu denemedim, ona YouTube'dan bakman lazım

Muhtemelen kablosuz ile aynı olur ama çıkmadan bilemem, çıkınca incelemesini yazacağım zaten :)
HS50 Pro'nun mikrofonunu denemedim, ona YouTube'dan bakman lazım
şu an drop plus hs 50 pro dan 20 tl daha ucuz 20 tl de önemsız HS50 alıyorum

şu an drop plus hs 50 pro dan 20 TL daha ucuz 20 TL de önemsız HS50 alıyorum
370 Liraya almıştım ben drop plus ı şuanki fiyatını haketmez arctis 3 satmıştım 400 e öyle almıştım bence hs50 pro al.

Geri