Merhabalar mousem çift tıklamaya başladı bazende hiç tiklamiyor bende yenisini almaya karar verdim 400 TL gibi bir bütçem var şuanda aklımda bu var ama kötü diyolar
Xotran 160 TL falan ama hakki 400-450 falan o mouseun. Bana gore iki eksisi var suan kullaniyorum bi scrollu kotu pek begenemedim garip geldi ikincisi agir geldi bana dv2 miniden gectigim icin olabilir belkiPerformax Xotran var sanırım o bütçede. 3327 düzeyinde başka mouse yok gibi
Evet bende de var baya ağır ve 5. tuş'a basması zor ama yumuşuyor zamanlaXotran 160 TL falan ama hakki 400-450 falan o mouseun. Bana gore iki eksisi var suan kullaniyorum bi scrollu kotu pek begenemedim garip geldi ikincisi agir geldi bana dv2 miniden gectigim icin olabilir belki
Gizli tusun olayini anlamadim ben neye yariyor hatat bence kotu bir sey elimi rahatsiz ediyorEvet bende de var baya ağır ve 5. tuş'a basması zor ama yumuşuyor zamanla
Ben tuş atadım CS'de baya işime yarıyorGizli tusun olayini anlamadim ben neye yariyor hatat bence kotu bir sey elimi rahatsiz ediyor
M3 berbat bir model. Xotran güzel fakat malzeme kalitesi kötü onunda. Bu modeli öneririm.Merhabalar mousem çift tıklamaya başladı bazende hiç tiklamiyor bende yenisini almaya karar verdim 400 TL gibi bir bütçem var şuanda aklımda bu var ama kötü diyolar
Peki bunun yazılım vs birşeyi varmı xotranda var ama ucuz olduğu için güvenemiyorum xotranaM3 berbat bir model. Xotran güzel fakat malzeme kalitesi kötü onunda. Bu modeli öneririm.
GIGABYTE AORUS M2 Çift Yönlü RGB Gaming Mouse| ITOPYA.COM
GIGABYTE AORUS M2 Çift Yönlü RGB Gaming Mouse en iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile GM-AORUS-M2 ITOPYA.COM'da seni bekliyor.www.itopya.com
https://www.amazon.com.tr/Kablosuz-...oler+master+mm720,electronics,141&sr=1-2&th=1Merhabalar mousem çift tıklamaya başladı bazende hiç tiklamiyor bende yenisini almaya karar verdim 400 TL gibi bir bütçem var şuanda aklımda bu var ama kötü diyolar
Xotranıda biliyorum hatta ilk onu alacaktım ama bir türlü ısınamadım xotranaPerformax Xotran var sanırım o bütçede. 3327 düzeyinde başka mouse yok gibi
Yurt içi firmalarda yokmu ?
Birde bu farenin modeli ney
Evet var fakat renkleri ayarlamak için 2 farklı yazılım kullanmak gerekiyordu sanirimPeki bunun yazılım vs birşeyi varmı xotranda var ama ucuz olduğu için güvenemiyorum xotxotran