400 TL Mouse önerisi

Performax Xotran var sanırım o bütçede. 3327 düzeyinde başka mouse yok gibi
Xotran 160 TL falan ama hakki 400-450 falan o mouseun. Bana gore iki eksisi var suan kullaniyorum bi scrollu kotu pek begenemedim garip geldi ikincisi agir geldi bana dv2 miniden gectigim icin olabilir belki

400 e her seyiyle en iyi aorus m2 bulursun. daha ucuz istersen performax xotran al, yeter ki tuf m3 alma.

Xotran 160 TL falan ama hakki 400-450 falan o mouseun. Bana gore iki eksisi var suan kullaniyorum bi scrollu kotu pek begenemedim garip geldi ikincisi agir geldi bana dv2 miniden gectigim icin olabilir belki
Evet bende de var baya ağır ve 5. tuş'a basması zor ama yumuşuyor zamanla

Evet bende de var baya ağır ve 5. tuş'a basması zor ama yumuşuyor zamanla
Gizli tusun olayini anlamadim ben neye yariyor hatat bence kotu bir sey elimi rahatsiz ediyor

Merhabalar mousem çift tıklamaya başladı bazende hiç tiklamiyor bende yenisini almaya karar verdim 400 TL gibi bir bütçem var şuanda aklımda bu var ama kötü diyolar

M3 berbat bir model. Xotran güzel fakat malzeme kalitesi kötü onunda. Bu modeli öneririm.

Peki bunun yazılım vs birşeyi varmı xotranda var ama ucuz olduğu için güvenemiyorum xotxotran
Evet var fakat renkleri ayarlamak için 2 farklı yazılım kullanmak gerekiyordu sanirim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,176,514
Üyeler
186,742
Son üye
BEsim7753
Geri