- Konu Sahibi Konu Sahibi
Garip herkeste farklı sepet tutarı veriyor. Bence beğendiğin bir - iki şey de bak 670 yap.
Neyse bir şeyler daha ekleyeyim sepete ama 30 dolar sınırı da var o da aklıma geliyor yani vergilerle 30 doları geçerse nolacak.
Vergi hariç 30 dolar olması gerek. Yani 1070 TL'lik sepet yapabilirsin.Neyse bir şeyler daha ekleyeyim sepete ama 30 dolar sınırı da var o da aklıma geliyor yani vergilerle 30 doları geçerse nolacak.
Ben vergi dahil 30 dolar sanıyordum iyi o zaman.Vergi hariç 30 dolar olması gerek. Yani 1070 TL'lik sepet yapabilirsin.
Bel çantası alacaktım buldum çok güzel bir tane onu ekleyince oluyor sepet.hocam 140 tl ye ıvır zıvır yada ihtiyacınız olan bir şey ekleyin
bi arkadaş incelemiş apexi konuyu okuyabilirsinizAJAZZ aj159pro/apex karşılaştırma inceleme
herkese iyi forumlar bu inceleme ön incelemedir ürünleri 1 gündür kullanıyorum lütfen ona göre okuyunuz. !apexin 3. günü bugün aktif olarak 4-8khz kullanıyorum az önce dock ekranından şarj yüzdesi düştükten sonra 4khz den 125hz e almış gibi kasma ve tıklamama yaptı. 30-40 sn sonra düzeldi...forum.donanimarsivi.com
Yok hocam ben 1600 tl falan ödedim mouse 2 termos 1 çanta 2 masaj makinesi vsBen vergi dahil 30 dolar sanıyordum iyi o zaman.
şimdiden hayırlı olsun hocam iyi günlerde kullanınBen vergi dahil 30 dolar sanıyordum iyi o zaman.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bel çantası alacaktım buldum çok güzel bir tane onu ekleyince oluyor sepet.
Teşekkür ederim ikinize de iyi günler dilerim.şimdiden hayırlı olsun hocam iyi günlerde kullanın
hayır orayı geçsin sonra gereksız olanları 0 yapsın odeme yapılıyorGarip herkeste farklı sepet tutarı veriyor. Bence beğendiğin bir - iki şey de bak 670 yap.
Misal masaj makinesi var.
https://www.temu.com/goods.html?_bg..._1730625968846_6qbte1ltes&refer_page_sn=10037
Küçük termos 500ml
https://www.temu.com/goods.html?_bg..._1730625968846_6qbte1ltes&refer_page_sn=10037
Bu da mantıklıymışhayır orayı geçsin sonra gereksız olanları 0 yapsın odeme yapılıyor
Zaten bel çantası almak istiyordum uzun zamandır arıyorum sonunda aradığım şeyi buldum onu da alıcamBu da mantıklıymış
gümrükten geçermi öyle ? geçiyorsa bende bi aula f75 çekicemhayır orayı geçsin sonra gereksız olanları 0 yapsın odeme yapılıyor