knk tutuş şeklini yazsaydın keşke. sabre pro öneririm palm tutuyosan. claw tutuyosan bütçeyi arttırman gerekebilirArkadaşlar çok kafa yormak istemiyorum mouseum yok şuanda 400 TL kalmış kartımda da 10-15 dk içinde gelen cevaplardan birini direk alıcam yardım ederseniz sevinirim))
kanka elime oturmasını istiyorum şu el içinde bi boşluk olmasın tamamını kaplasın istiyorum elimknk tutuş şeklini yazsaydın keşke. sabre pro öneririm palm tutuyosan. claw tutuyosan bütçeyi arttırman gerekebilir
hocam ilginç gerçekten. herkes mouseyi aynı tutmuyor mesela ben claw tutuyorum kafama göre fare önerirsem rahat edemezsiniz. burdakilerden hangisi size en yakın tutuş onu soruyorum benkanka elime oturmasını istiyorum şu el içinde bi boşluk olmasın tamamını kaplasın istiyorum elim
Bütçeni 100TL arttırırsan wireless önerebilirim.Arkadaşlar çok kafa yormak istemiyorum mouseum yok şuanda 400 TL kalmış kartımda da 10-15 dk içinde gelen cevaplardan birini direk alıcam yardım ederseniz sevinirim))
kanka palm galiba bütçem 600 oldu bu aradahocam ilginç gerçekten. herkes mouseyi aynı tutmuyor mesela ben claw tutuyorum kafama göre fare önerirsem rahat edemezsiniz. burdakilerden hangisi size en yakın tutuş onu soruyorum ben
Alıntıyı görüntüle
al geç şunu uğraşmana gerek yok hepsiburada 50/100 kupon var başka mouselere bakmana gerek yok bence. eksisi pille çalışması, focus+ yerine 5g kullanması, genel malzeme kalitesinin düşük olması. bunlara çok önem veriyosan (bence pil harici önemli kriterler değil) deathadder v2 al.kanka palm galiba bütçem 600 oldu bu arada