Neler Yeni

Öneri 400 TL Numpadsiz Mekanik Klavye Önerisi

aydin.

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Atttığın rainbow klavye çünkü rgb modeli değil ben ona diyorum.
Ya reis bu rainbow mu?
Kör müsün!
1621317010758.png

F1nerF1rst

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,364
İsim
Hasancan Bekdemir
İlgilendiği Kategoriler
Toplama Bilgisayar Oyunlar Driver Problemleri

Squex

80+ Silver
Yorumlardan gidiyorsan hep ohhooo
Git bir inceleme videosu falan izle, yazık..
Anlatamadım galiba. Klavyenin rgb türü olduğunu biliyorum ama bu klavyenin rainbow olan hali de var. Senin attığın linkteki satıcıdan alanlardan bazıları rgb değil rainbow ellerine geçmiş.
https://www.akakce.com/klavye/en-uc...568-rgb-oyuncu-klavyesi-fiyati,723872391.html adamın siteye koyduğu klavye bu
https://www.akakce.com/klavye/en-uc...enger-mekanik-oyuncu-si-fiyati,961749552.html ama alanların eline bu geçiyor.

Beşiktaşlı Reyna

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
390
İsim
Samet Kapucuoğlu
Yorumlardan gidiyorsan hep ohhooo
Git bir inceleme videosu falan izle, yazık..
Knka adam şunu demek istiyor senin attığın linkteki rainbow. Ama RGB olan modeli de vaar diyor yani doğru söylüyor bir nefes alarak oku :D Sana kötü bir şey dememiş

Bulkyapanobez

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,105
İsim
Yusuf Aras
İlgilendiği Kategoriler
Spor
son çıkan klavyelerde kronik sorunlar halledildi çoğu kişi bu konuda konu açtı burada ve yorumlardada belirtildi
Aslında hem ucuz hemde istediğim gibi. Kronik sorunu giderildi ise büyük ihtimal tercihim o olur.

bruhmettin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
349
İsim
ard
Hocam selamlar ben klavyeden çok şey önermek için geldim hepsiburadanın mobil uygulamasından ilk 200 tl üstü sipariş 50 tl kupon ile geliyor ben de şu 2-3 günde klavye alıcam aynı bütçeye sahibiz ben de red switch bakıyordum :D dediğim gibi o hepsiburada kampanyasını tavsiye ederim :D

aydin.

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Hocam selamlar ben klavyeden çok şey önermek için geldim hepsiburadanın mobil uygulamasından ilk 200 TL üstü sipariş 50 TL kupon ile geliyor ben de şu 2-3 günde klavye alıcam aynı bütçeye sahibiz ben de red switch bakıyordum :D dediğim gibi o hepsiburada kampanyasını tavsiye ederim :D
İstediği türde yok orda

Top Bottom