Yılan Serdar 3T
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 2
1.5 yıl boyunca kullanacağım 400 TL olup terletmeyen koltuk önerileriniz varsa sevinirim. Boy 1.68.
16 biraz kısayım değil mi?Kaç yaşındasın la sen
Yani bir tık sanki16 biraz kısayım değil mi?
Daha var ya bi 10 CM daha uzarım gibi.Yani bir tık sanki
Ben de 10cm uzatsam 190 oluyorum misDaha var ya bi 10 CM daha uzarım gibi.
Tavsiyem denemeden alma satan yerlere git dene alArkadaşın birisi bunu bana önerdi. Sizce iyi mi? Sırtımı çok ağrıtır mı?
Yönetici, Makam Koltuğu - GittiGidiyor
Yönetici, Makam Koltuğu fiyatları indirim fırsatıyla GittiGidiyor'da! En şık ve en konforlu yönetici, makam koltuğu modellerini incelemek & satın almak için tıklayın!www.gittigidiyor.com
TR sınırları içinde alma ihtimalim düşük.Sana bir iyi bir kötü haberim var. İyi olan sandalyeyi buldum kötü olan ise malum dolar kuru
Çalışma Alanları | Sandalye Modelleri | IKEA Türkiye
Ev ve ofis kullanımına uygun ergonomik çalışma sandalyesi, bilgisayar koltuğu ve büro sandalyesi modelleri www.IKEA.com.tr'de. Tıklayın, hemen satın alın.www.ikea.com.tr
Bu nasıl hocam?Gerçekten rahat bir koltuk.Prestij Makam Koltuğu Ofis Koltuğu Büro Koltuğu Müdür ,Çalışma Koltuğu Bilgisayar Koltuğu Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
Prestij Makam Koltuğu Ofis Koltuğu Büro Koltuğu Müdür ,Çalışma Koltuğu Bilgisayar Koltuğu en uygun fiyatı GittiGidiyor'da! Prestij Makam Koltuğu Ofis Koltuğu Büro Koltuğu Müdür ,Çalışma Koltuğu Bilgisayar Koltuğu incelemesi, yorumlar, özellikleri, fiyat ve taksit seçenekleri için tıklayın!www.gittigidiyor.com
Arkadaşımda var ve deneyimledim oda zaten uzun süre kullanıyor ve sıkıntı yaşamıyor.