Neler Yeni

400 tl ye saat onerisi

ALP_ER_EN

80+
Öncelike merhaba yeğenim için saat alicam bu fiyat bandında hagi saati önerirsiniz çok bir beklentim yok saati göstersin yeter
Mesaj otomatik birleştirildi:

Öncelike merhaba yeğenim için saat alicam bu fiyat bandında hagi saati önerirsiniz çok bir beklentim yok saati göstersin yeter
Cevap verirseniz çok sevinirim niye cevap vermiyorsunuz ihtiyacım var

Son düzenleme:

erayotuzdort

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
563
İsim
Eray İstanbul
Steam
FORİ
Discord
FORİ

Kankam akıllı bir saat alırsa süper olur, kusura bakma görmemişim. Biraz konu dışı olan şeyler forumda pek rahabet görmüyor, yapacak bir şey yok.
Sıfırının 2. elden pek bir farkı olmuyor kankam.

ALP_ER_EN

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kankam akıllı bir saat alırsa süper olur, kusura bakma görmemişim. Biraz konu dışı olan şeyler forumda pek rahabet görmüyor, yapacak bir şey yok.
Sıfırının 2. elden pek bir farkı olmuyor kankam.
Knk bu satın aynısı bende var yeğenim bu tarz saatleri beğenmiyor hide sıfır olarak ne onerirsiniz

erayotuzdort

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
563
İsim
Eray İstanbul
Steam
FORİ
Discord
FORİ
Knk bu satın aynısı bende var yeğenim bu tarz saatleri beğenmiyor hide sıfır olarak ne onerirsiniz
Kankam türkiye şartlarında 0 saat almak gerçekten mantıksız, hassas aletler olmadıkları için 2. el olamsı bir sorun yeşkil etmiyor. Ne tarz bir saat istediğini yazarsan süper olur. Saat konusunda Çok bilgi sahibi değilim ama burası bir teknoloji forumu olduğu için akıllı saat önerdim öncelik olarak. Teker teker saat atıp beğenip beğenmediğini söylemektense örnek bir saat fotoğrafı atarsan da bulabilirim.

ALP_ER_EN

80+
Kankam türkiye şartlarında 0 saat almak gerçekten mantıksız, hassas aletler olmadıkları için 2. el olamsı bir sorun yeşkil etmiyor. Ne tarz bir saat istediğini yazarsan süper olur. Saat konusunda Çok bilgi sahibi değilim ama burası bir teknoloji forumu olduğu için akıllı saat önerdim öncelik olarak. Teker teker saat atıp beğenip beğenmediğini söylemektense örnek bir saat fotoğrafı atarsan da bulabilirim.
Akilli saatistiyorum yuvarlak veya kare seklinde

erayotuzdort

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
563
İsim
Eray İstanbul
Steam
FORİ
Discord
FORİ

ALP_ER_EN

80+
Kanka 2. el istemiyorsun, dediğin özelliklerde kaliteli bildiğim bu var. Yaşın küçük tahminimce. 2. el almak öyle riskli bir şey değil merak etme. Param güvende etiketi özellikle alan kişiyi koruyan bir sistem.
1.yaşım 18 2. Biliyorum ikinvi el almak riskli değil ama ben sıfır arıyorum Tm sizin önerinize gerek yok ben akıllı saat dedim bileklik demedim

erayotuzdort

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
563
İsim
Eray İstanbul
Steam
FORİ
Discord
FORİ
1.yaşım 18 2. Biliyorum ikinvi el almak riskli değil ama ben sıfır arıyorum Tm sizin önerinize gerek yok ben akıllı saat dedim bileklik demedim
Kırdıysam özür dilerim, tüm çabamla yardım etmeme rağmen yardım edemediğim için üzüldüm. Hiç bir bilgi vermeden tam istediğiniz gibi bir ürünü kimse size sunamaz. Tavrınız çok kaba.

ALP_ER_EN

80+
Kırdıysam özür dilerim, tüm çabamla yardım etmeme rağmen yardım edemediğim için üzüldüm. Hiç bir bilgi vermeden tam istediğiniz gibi bir ürünü kimse size sunamaz. Tavrınız çok kaba.
Yok siz zaten yardımcı oldunuz benim tavrım kaba değil sadece soruları cevapladım bende kirasıysam özür dilerim

Yok siz zaten yardımcı oldunuz benim tavrım kaba değil sadece soruları cevapladım bende kirasıysam özür dilerim
Benim istediğim kare veya yuvarlak bir akilli saat

ALP_ER_EN

80+

Benim istediğim kare veya yuvarlak bir akilli saat
Önerileriniz için teşekürler apple watch 8 ultra aldım kendime kuzenime haylou solar ls05 saatini aldım tesekurler

SametBuYav

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
393
İsim
cancan
İlgilendiği Kategoriler
Akıllı Telefon

Hocam reeder reefit s2 lite alabilirsiniz kendim kullanıyorum F/P Ürün

Top Bottom