birazvodka
80+
- Reaksiyon skoru
- 35
Mümkünse 400 geçmesin. RGB Kontrolcülü olcağını sanmıyorum bu bütçeye fakat varsa çok iyi olur.
400 TL altında kasaları pek önermem aşabiliyorsanız aşağıdakini değerlendirebilirsinMümkünse 400 geçmesin. RGB Kontrolcülü olcağını sanmıyorum bu bütçeye fakat varsa çok iyi olur.
Mümkünse 400 geçmesin. RGB Kontrolcülü olcağını sanmıyorum bu bütçeye fakat varsa çok iyi olur.
O fiyatlarda bu var İşini görürBütçe arttırma şansım yok hocam maalesef. Attığınız kasalar aşırıya kaçıyor bayağı.
Bu kasa alınır mı? Kasa üzerindeki butonla fan renkleri animasyonları değiştirilebiliyormuş.![]()
Performax Hellfire Siyah Temperli Cam RGB ATX Kasa
(Resimlerde 8 adet fan bulunuyor ancak üründe dahili olarak 4 adet fan bulunmaktadır, diğer fanlar opsiyonel olarak satın alınabilir.) Sektörün yeni oyuncusu Performax Gaming…www.gaming.gen.tr
bence bu fiyata göre idealBütçe arttırma şansım yok hocam maalesef. Attığınız kasalar aşırıya kaçıyor bayağı.
Bu kasa alınır mı? Kasa üzerindeki butonla fan renkleri animasyonları değiştirilebiliyormuş.![]()
(Resimlerde 8 adet fan bulunuyor ancak üründe dahili olarak 4 adet fan bulunmaktadır, diğer fanlar opsiyonel olarak satın alınabilir.) Sektörün yeni oyuncusu Performax Gaming…www.gaming.gen.tr
bence bu fiyata göre ideal
O fiyatlarda bu var İşini görür
O fiyatlarda bu var İşini görür
Haberin olsun, bu kasanın fazla ses çıkarttığı söyleniliyorbu kasayı alırsak içinde fanlarda mı geliyor![]()
Böyle bir kasa tercih edebilirsin https://www.incehesap.com/gamepower...MIwZijwLfB8AIV0ON3Ch2VlwaXEAQYBCABEgIc1PD_BwEMümkünse 400 geçmesin. RGB Kontrolcülü olcağını sanmıyorum bu bütçeye fakat varsa çok iyi olur.
çok fan olduğu için mi ?Haberin olsun, bu kasanın fazla ses çıkarttığı söyleniliyor
Bilmiyorum, ben de bu kasayı öneriyordum ama 2/3 arkadaş öyle dedi. İyi soğutuyor ama fazla sesli (ne yüzünden sesli olduğunu ben de bilmiyorum) O yüzden ben de artık Gametech kasa öneriyorum bu fiyat bandındaçok fan olduğu için mi ?