400 TL'ye kadar kasa önerisi

Reaksiyon skoru
35
Mümkünse 400 geçmesin. RGB Kontrolcülü olcağını sanmıyorum bu bütçeye fakat varsa çok iyi olur.

Mümkünse 400 geçmesin. RGB Kontrolcülü olcağını sanmıyorum bu bütçeye fakat varsa çok iyi olur.
400 TL altında kasaları pek önermem aşabiliyorsanız aşağıdakini değerlendirebilirsin

Bütçe arttırma şansım yok hocam maalesef. Attığınız kasalar aşırıya kaçıyor bayağı.

Bu kasa alınır mı? Kasa üzerindeki butonla fan renkleri animasyonları değiştirilebiliyormuş.

Bütçe arttırma şansım yok hocam maalesef. Attığınız kasalar aşırıya kaçıyor bayağı.

Bu kasa alınır mı? Kasa üzerindeki butonla fan renkleri animasyonları değiştirilebiliyormuş.
O fiyatlarda bu var İşini görür

bence bu fiyata göre ideal

bence bu fiyata göre ideal
O fiyatlarda bu var İşini görür

Hocam böyle bir kasa buldum. Markayı hiç duymadım diyebilirim ama resimlerde görünüşü hoş duruyor ve mesh panel. Aynı şekil bununda üstündeki butonla fan renkleri değişiyormuş. Papara ile ödeme yapacağım için N11 cashback yapacak ve kasayı 356 liraya almış olacağım. Sizce alınabilecek bir kasa mı yoksa Performax Hellfire mi?

çok fan olduğu için mi ?
Bilmiyorum, ben de bu kasayı öneriyordum ama 2/3 arkadaş öyle dedi. İyi soğutuyor ama fazla sesli (ne yüzünden sesli olduğunu ben de bilmiyorum) O yüzden ben de artık Gametech kasa öneriyorum bu fiyat bandında

Geri