Şuan kasa da gf210 takılıOyun için hangi ekran kartını almalıyım.Bütçem 400 TL ye kadar gider.Kasa da 250w psu var.Sistem özelliklerim fotoğraftaki gibidir.
Zaten 2.el için yazmıştım dostum.Ben pek anlamıyorum pc işlerinden de var mı önerebilceğin bi ekran kartı bir de c4 demişsin o ne demek kral400 TL ye sizi mutlu edecek ekran kartı bulacağınızı sanmıyorum, 2. el bakarsanız idarelik alabilirsiniz. Ayriyeten c4 bir psu'nuz var
Valla kaç senelik pc şimdi hem ekran kartı alıp hemde psu değiştirme fırsatım da yokHd 6870 güzel olurdu ama psu çok düşük.
kral 2. yazmamışsın ama düşük bütçelerde ekran kartında bilgi sahibi deilimZaten 2.el için yazmıştım dostum.Ben pek anlamıyorum pc işlerinden de var mı önerebilceğin bi ekran kartı bir de c4 demişsin o ne demek kral
Mesaj otomatik birleştirildi:
Valla kaç senelik pc şimdi hem ekran kartı alıp hemde psu değiştirme fırsatım da yok
Tamam dostum eyvallah yinede.kral 2. yazmamışsın ama düşük bütçelerde ekran kartında bilgi sahibi deilim
Peki hangi marka güç kaynağı almalıyım.Birde kaç watt luk varsa linkini atar mısınızGüç kaynağınız çok düşük ekran kartı almadan önce güç kaynağı değiştirmelisiniz.
Bütçeniz ?Peki hangi marka güç kaynağı almalıyım.Birde kaç watt luk varsa linkini atar mısınız
Valla en düşük hangi psu varsa.Ben normalde psu ya para ayırmak istemiyordumBütçeniz ?
400 TL bütçe ile + PSU'mu istiyorsunuz ?Valla en düşük hangi psu varsa.Ben normalde psu ya para ayırmak istemiyordum