- Konu Sahibi Konu Sahibi
500tl olur psu hem de ekran kartı bulabilirseniz400 TL bütçe ile + PSU'mu istiyorsunuz ?
500tl olur psu hem de ekran kartı bulabilirseniz400 TL bütçe ile + PSU'mu istiyorsunuz ?
500tl olur psu hem de ekran kartı bulabilirseniz
Reis çok sağol emeğine sağlık.Son birkaç şey sorucam bu ekran kartı benim sistemimde herhangi bir sıkıntı yapar mı bir de güç kaynağını alacağım yer güvenilir midir daha önce aldınız mıEkran Kartı Fiyatları, İkinci El ve Sıfır seçenekleriyle sahibinden.com'da
Ekran Kartı fiyatları, ikinci el ve sıfır seçenekleriyle alışverişte ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.comGüç Kaynağı ve Tüm Masaüstü Bilgisayar Donanımları sahibinden.com'da
Güç Kaynağı ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleri, uygun fiyatları ve GET ile satın alma fırsatlarıyla bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
Güvenilir bir yer alım yapmadım ama sağlamlar.Reis çok sağol emeğine sağlık.Son birkaç şey sorucam bu ekran kartı benim sistemimde herhangi bir sıkıntı yapar mı bir de güç kaynağını alacağım yer güvenilir midir daha önce aldınız mı
Tamamdır reis Allah razı olsun.Benim sistemde ekran kartı sıkıntı yapmaz değil miGüvenilir bir yer alım yapmadım ama sağlamlar.
Yok yapmaz dostum.Tamamdır reis Allah razı olsun.Benim sistemde ekran kartı sıkıntı yapmaz değil mi
Eyvallah reis vaktini ayırdın sağolasınYok yapmaz dostum.
Ulaş abi kusura bakma çok yordum bugün seni ama senin attığın linkteki adam elden teslim ediyormuş.Şu alttaki linkten alıcam tek farkı gddr5 onun bi yan etkisi var mı diye sorucaktım abiYok yapmaz dostum.
Sıkıntı olmaz Sapphire iyidir HD serisinde.Eyvallah reis vaktini ayırdın sağolasın
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ulaş abi kusura bakma çok yordum bugün seni ama senin attığın linkteki adam elden teslim ediyormuş.Şu alttaki linkten alıcam tek farkı gddr5 onun bi yan etkisi var mı diye sorucaktım abi
Radeon hd 6850/Gamer/Buz gibi/Düşük enerji Yüksek güç İlan No: 926525653
Ekran Kartı Fiyatları, İkinci El ve Sıfır seçenekleriyle sahibinden.com'da
Ekran Kartı fiyatları, ikinci el ve sıfır seçenekleriyle alışverişte ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
Eyvallah abiSıkıntı olmaz Sapphire iyidir HD serisinde.
Ulaş abi Selamun aleyküm abi psu geldi ama ekran kartını ayarlayamadım.Sahibinden deki kişiler mesajlara geri dönüş yapmıyor.Bu kasaya önerebilceğin başka ekran kartları var mı diye sorucaktım abi müsaitsen bi yardım ediverSıkıntı olmaz Sapphire iyidir HD serisinde.
Param güvende ilanı olan mümkünse 1 ay içinde açılmış HD 6850lere bak.Ulaş abi Selamun aleyküm abi psu geldi ama ekran kartını ayarlayamadım.Sahibinden deki kişiler mesajlara geri dönüş yapmıyor.Bu kasaya önerebilceğin başka ekran kartları var mı diye sorucaktım abi müsaitsen bi yardım ediver
Abi bir de benim eski psu 24pinliydi bu 20 pin nasıl yapacağım.Bir de yanında 4pinlik bir kablo daha var bunları yan yana mı takacağımParam güvende ilanı olan mümkünse 1 ay içinde açılmış HD 6850lere bak.
Onun üstündeki yazıları 20 pin olanda da yazı yazar ona denk getirip takacaksın.Abi bir de benim eski psu 24pinliydi bu 20 pin nasıl yapacağım.Bir de yanında 4pinlik bir kablo daha var bunları yan yana mı takacağım