Alabilirsin fiyat performans ve başarılı bir ürün tavsiye ederimArkadaşlar kulaklığın ses kartı yokmuş. Benim anakartım ise ASUS TUF B450 PLUS GAMING sizce bu kulaklığı almalı mıyım ?
Tamamdır satın aldım çok teşekkürler.Alabilirsin fiyat performans ve başarılı bir ürün tavsiye ederim
Şu fiyata kesinlikle alınır kulaklık ihtiyacın varsa.
Hayırlı olsun bence çok güzel fiyat. Denk gelmez bi dahaTamamdır satın aldım çok teşekkürler.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Satın alım yaptım teşekkürler.
Hocam geldiğinde beğenmezsen iade edebiliyormuyuzben aldım ama mikrofonunun çıkmaması ve kulak taraflarının dönmemesi kafamda soru işaretleri bıraktı.
Kulaklık iade almazlar %90Hocam geldiğinde beğenmezsen iade edebiliyormuyuz
yarın pazar kargoya çıkmaz iyice düşünmek için süre varHocam geldiğinde beğenmezsen iade edebiliyormuyuz
Bende aldım. Benim için sorun teşkil etmiyor. Önemli olan rahatlığı ve fps oyunlarında güzel ses kastırması.ben aldım ama mikrofonunun çıkmaması ve kulak taraflarının dönmemesi kafamda soru işaretleri bıraktı.
İade olmuyor mu kulaklıklarda?Kulaklık iade almazlar %90
Çok teşekkür ederim.Hayırlı olsun bence çok güzel fiyat. Denk gelmez bi daha
Malesef hijyenik ürün olarak geçiyor almıyorlar.Bende aldım. Benim için sorun teşkil etmiyor. Önemli olan rahatlığı ve fps oyunlarında güzel ses kastırması.
İade olmuyor mu kulaklıklarda?
Çok teşekkür ederim.
Kulaklığın ses kartı yok mu? Nasıl yani?Arkadaşlar kulaklığın ses kartı yokmuş. Benim anakartım ise ASUS TUF B450 PLUS GAMING sizce bu kulaklığı almalı mıyım ?
tahminim söyle, jag girişli olduğu için çoklayıcı olmazsa konusamıyosun. usb degil cünkü.Kulaklığın ses kartı yok mu? Nasıl yani?