Kesinlikle fiyat performans ürünü dün geldi elimize msi gk50 kadar iyi ve multiplayer tuşları da varpusat k3 pro
Aynen o fiyata hem mekanik hem de mi tuslarinin olması ayrı güzel. Hayırlı olsun.Kesinlikle fiyat performans ürünü dün geldi elimize msi gk50 kadar iyi ve multiplayer tuşları da var
hocam sizde de tuşlarda yay sesi var mıdırKesinlikle fiyat performans ürünü dün geldi elimize msi gk50 kadar iyi ve multiplayer tuşları da var
Yok bende hocamhocam sizde de tuşlarda yay sesi var mıdır
sağolun bir arkadaşımızda çıkmıştı sizde de var mı diye merak ettimYok bende hocam
Monster pusat k3 proda çınlama sesi var mı acaba çok rahatsız eder mi? ona göre alacağım.Kesinlikle fiyat performans ürünü dün geldi elimize msi gk50 kadar iyi ve multiplayer tuşları da var
pusatın stok u varmı ki ? . Ben redragon kumara aldım 1 2 güne gelir İnşAllahMonster pusat k3 proda çınlama sesi var mı acaba çok rahatsız eder mi? ona göre alacağım.
Sorunsuz alabilirsiniz bence ses yok 1 aya yakındır kullanıyorum süperMonster pusat k3 proda çınlama sesi var mı acaba çok rahatsız eder mi? ona göre alacağım.