4000-4300 Arası Telefon Önerisi

kadiks

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Reaksiyon skoru
6,222
Bütçe
4000
Bütçe belli. Üstüne çıkmayı planlamıyorum.

Kamerası, hissiyatı ve özellikleri iyi olan uzun süre götürüp yarı yolda bırakmayacak telefon arıyorum.
Bu bütçenin altında da olabilir illa bu civarlarda olmasına gerek yok.

Aklımda note 10 s var daha düşük bütçede. a52 ile arasında neredeyse 1000 tl var ve bu farka değer mi? Ne kadar uyguna alırsam elimde kalan para beni o kadar rahatlatacaktır.

Önerilerinizi bekliyorum.

Bütçe belli. Üstüne çıkmayı planlamıyorum.

Kamerası, hissiyatı ve özellikleri iyi olan uzun süre götürüp yarı yolda bırakmayacak telefon arıyorum.
Bu bütçenin altında da olabilir illa bu civarlarda olmasına gerek yok.

Aklımda note 10 s var daha düşük bütçede. a52 ile arasında neredeyse 1000 TL var ve bu farka değer mi? Ne kadar uyguna alırsam elimde kalan para beni o kadar rahatlatacaktır.

Önerilerinizi bekliyorum.
Merhaba. Salı akşamı ben de konu açmıştım, aynı soruyu sordum foruma. Herkes A52 dedi. Benim anladığım segment farkı var ve orta segmentin son kalanları A52 gibi modeller. 3 gündür fiyatlarını ve döviz kurlarını takip ediyorum başıma ağrılar girdi kaç gündür. Dün Trendyol'dan siparişini verdim. Evet, arada ciddi bir fiyat farkı var ama ben de sizin gibi uzun ömürlü olsun, günlük kullanıma uygun olsun, kamerası iyi olsun istedim. Samsung'a güveniyorum umarım mahçup etmez. (Önceki telefonum Samsung Note 7 Fan Edition - çok memnun kaldım) Bir de biraz fazla verip içimize sinen ürünleri almakta fayda var. Yoksa ucuz olanı alıp sorun çıkarsa çok büyük pişmalık olacaktır.

Ben telefonun fiyatının 4300'e tekrar düşeceğini düşünüyorum bazı sitelerde. O yüzden siparişini verdiğim A52'nin kutusunu açmama kararı aldım. Fiyat düşerse iade edip 4300 olanı alacağım.

Merhaba. Salı akşamı ben de konu açmıştım, aynı soruyu sordum foruma. Herkes A52 dedi. Benim anladığım segment farkı var ve orta segmentin son kalanları A52 gibi modeller. 3 gündür fiyatlarını ve döviz kurlarını takip ediyorum başıma ağrılar girdi kaç gündür. Dün Trendyol'dan siparişini verdim. Evet, arada ciddi bir fiyat farkı var ama ben de sizin gibi uzun ömürlü olsun, günlük kullanıma uygun olsun, kamerası iyi olsun istedim. Samsung'a güveniyorum umarım mahçup etmez. (Önceki telefonum Samsung Note 7 Fan Edition - çok memnun kaldım) Bir de biraz fazla verip içimize sinen ürünleri almakta fayda var. Yoksa ucuz olanı alıp sorun çıkarsa çok büyük pişmalık olacaktır.

Ben telefonun fiyatının 4300'e tekrar düşeceğini düşünüyorum bazı sitelerde. O yüzden siparişini verdiğim A52'nin kutusunu açmama kararı aldım. Fiyat düşerse iade edip 4300 olanı alacağım.
Fikriniz için teşekkür ederim. Samsung düşünme sebebim ön kamerasının çok daha iyi olması.

Az daha biriktir 256/8 model Poco X3 Pro al bence 4700 TL imiş

A52 segmentine göre Note 10S değil Note 10 Pro ile kapışan bir telefon. Hala daha fiyatı iyi iken al derim ben. Mi 11 Lite ve Note 10 Pro son aldığı zamlardan sonra alınmaz oldu zaten.

Az daha biriktir 256/8 model Poco X3 Pro al bence 4700 TL imiş
sadece işlemcisi iyi. kalitesiz deniliyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

A52 segmentine göre Note 10S değil Note 10 Pro ile kapışan bir telefon. Hala daha fiyatı iyi iken al derim ben. Mi 11 Lite ve Note 10 Pro son aldığı zamlardan sonra alınmaz oldu zaten.
evet mi 11 lite ın vs fiyatı ucmus. 1 haftaya falan almayı planlıyorum telefon.

evet mi 11 lite ın vs fiyatı ucmus. 1 haftaya falan almayı planlıyorum telefon.
Ne kadar hızlı o kadar iyi. Bu böyle kalmaz büyük ihtimalle. A52 daha da zamlanacaktır.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,982
Üyeler
184,710
Son üye
1Luger1
Geri