Mustifa
80+ Bronze
benim sistemin 4.5k ediyor olabilir ama 4300GE den daha iyiSıfır olarak 4500 TL'ye bulduğun güzel bı sistemi atar mısın ?
benim sistemin 4.5k ediyor olabilir ama 4300GE den daha iyiSıfır olarak 4500 TL'ye bulduğun güzel bı sistemi atar mısın ?
Ekran kartı olmadığı için APU önerdim zaten 2 seçenek var ya APU ya da dahili grafik birimli sonunda F ibaresi bulunmayan Intel işlemciler ben APU'yu seçtim0 mı yazdım ben? 2.el diyorum ayrıca ekran kartı istemiyor. İnsanların yazdıklarını düzgün okuyun, sonra tartışırım sizinle. Kolay gelsin, iyi günler.
Hocam adam ekran kartı istemediği için APU önerdimbenim sistemin 4.5k ediyor olabilir ama 4300GE den daha iyi
adam ekran kartı istemiyor olabilir belki ekran kartı var ekran kartını takıp kullancakEkran kartı olmadığı için APU önerdim zaten 2 seçenek var ya APU ya da dahili grafik birimli sonunda F ibaresi bulunmayan Intel işlemciler ben APU'yu seçtim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam adam ekran kartı istemediği için APU önerdim
belkilere göre mi hareket edelim ?adam ekran kartı istemiyor olabilir belki ekran kartı var ekran kartını takıp kullancak
Ama ekran kartı harici bir sistem istediğini belirtmiş.Elinde ekran kartı olduğunu belirtmemiş ki adam
Ekran kartı hariç bir sistem önerebilir misiniz bana
Benim önerdiğim sistemde ekran kartı var mı ?Ama ekran kartı harici bir sistem istediğini belirtmiş.
yani o da bi olasılık direk konu sahibine sorsana en rahatıbelkilere göre mi hareket edelim ?
Tek tek toplandığı zaman 4300GE'li bir sistem 4000TL bile olmuyor. Ben almazdım, alanı da mantıklı bulmuyorum.gayet yanlış bir cümle, 4500 TL bütçesi olan biri genelde apu alır
Ben de ekran kartı istemediği için APU önerdim neden bu kadar çıkıştınız anlamadımyani o da bi olasılık direk konu sahibine sorsana en rahatı
Ya dostum bırak ya, ne yazdığının farkında bile değilsin kolay gelsin.Benim önerdiğim sistemde ekran kartı var mı ?
Öncelikle şunu belirteyim apu sistem istemiyorum on yargiyla yaklaşıyorum apu sisteme
Hocam ne alalım sizden sistem önermenizi rica etmiştim yalnız " ekran kartsız"Tek tek toplandığı zaman 4300GE'li bir sistem 4000TL bile olmuyor. Ben almazdım, alanı da mantıklı bulmuyorum.
Hocam ne alalım sizden sistem önermenizi rica etmiştim yalnız " ekran kartsız"
Ya dostum bırak ya, ne yazdığının farkında bile değilsin kolay gelsin.