Neler Yeni

4000-4500 TL monitör öneri

ZeRRaen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
751
İsim
Arda
İlgilendiği Kategoriler
FPS oyunları , toplama bilgisayarlar , okul hayatı ,
Instagram
ardazeren025
Twitter
arda
Discord
ZeRRaen#9836
Seninle çok konuda karşı karşıya geldik. Bazen bu forumda bazende başka bir forumda. Ben sana yazdıkça cevap vermeyip kaçtın hep. Hiç mi akıllanmadın?

Neyse senin gibi küçük bir inceleme yapıldı diye her yerde aynı monitörü öneren bilgisiz biri ile daha fazla tartışmayacağım. Çok istiyorsan tartışmak o seni çok etkileyen inceleme konusuna gel.

Attığın videoya katlanamadım. Mprt ye gtg den daha önemli diyor. Ve bilmeden konuşan ben olsam. hiçbir kavramı açıklayamayıp sadece video atmakla yetinen siz olmazdınız.

Neyse, siz böyle videolara bakıp gamepower, rampage karışımı bir sistem dizin :D
Gecikme süresi konusunda haklısın ancak bu monitör normalde 6, MPRT modunda 2ms veriyor. Eğer izleseydin önemli olanın marka değil panel olduğunu anlardın. Zaten bu rampage vs. monitörleri kendileri üretmiyorlar, satın alıyorlar ve marka basıyorlar. Ben bizat kendim kullanıyorum. Arkadaşımda AOC'undu sanırım 180hz monitör var ve ghostingde benim monitör çok daha başarılı performans gösteriyor. 280hz'de cabası. Tek sıkıntısı ışık sızması. O da beni rahatsız etmiyor. Denemediğin için çok ön yargılısın.

semre57

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
427
İsim
Emre Ağan
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,059,938