Neler Yeni

4000-4500 TL monitör öneri

Lory

80+
Ya sen ne boş adamsın ghosting yok ss ips 280hz ne anlatıyosun bilmeyince böyle susuyosun
SS ips pazarlama stratejisidir, normal ips den bir farkı yok, bilgisiz olduğun buradan belli.

İps panelde zaten ghosting olmaz, ben sana ghosting var mı diyorum?

Önce bir yazdıklarımı oku.

Greewe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
389
İsim
Yoyoto
SS ips pazarlama stratejisidir, normal ips den bir farkı yok, bilgisiz olduğun buradan belli.

İps panelde zaten ghosting olmaz, ben sana ghosting var mı diyorum?

Önce bir yazdıklarımı oku.
Ne diyorsun? Gamebooster olduğu için kötü dedin.

ZeRRaen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
751
İsim
Arda
İlgilendiği Kategoriler
FPS oyunları , toplama bilgisayarlar , okul hayatı ,
Instagram
ardazeren025
Twitter
arda
Discord
ZeRRaen#9836
Hocam kendimde kullanıyorum ancak konuşmadan önce Burak Şoltun videosunu izleyin. Konuşanların çoğu araştırmadan konuşuyor. Markasına bakıp " ıyy! Gamebooster ne be?" diyor. Bi türlü şu bakış açısını kıramadık. Artık bilmeden konuşanlar susabilir mi?

Greewe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
389
İsim
Yoyoto
Hocam kendimde kullanıyorum ancak konuşmadan önce Burak Şoltun videosunu izleyin. Konuşanların çoğu araştırmadan konuşuyor. Markasına bakıp " ıyy! Gamebooster ne be?" diyor. Bi türlü şu bakış açısını kıramadık. Artık bilmeden konuşanlar susabilir mi?

Susmayı bilmezler.

Batuitch

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
269
İsim
Batu

indirim gelirmi sizce @Greewe

ZeRRaen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
751
İsim
Arda
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
ardazeren025
Twitter
arda
Discord
ZeRRaen#9836

Batuitch

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
269
İsim
Batu
4kdan almıştım bence zor. zaten videoda indirim beklemeden alabilirsiniz demişti. Muhtemelen bir daha gelmez ama bu dediklerim net bilgi değil!
paneli eski yapımmı bide panel yapım yılı önemlimi

ZeRRaen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
751
İsim
Arda
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
ardazeren025
Twitter
arda
Discord
ZeRRaen#9836
paneli eski yapımmı bide panel yapım yılı önemlimi
2022 model paneli. IPS'de çok fazlaa gelişme olmadığı için önemli değil. Ama mesela TN panelde yapım yılı önemli

Lory

80+
Ne diyorsun? Gamebooster olduğu için kötü dedin.
Seninle çok konuda karşı karşıya geldik. Bazen bu forumda bazende başka bir forumda. Ben sana yazdıkça cevap vermeyip kaçtın hep. Hiç mi akıllanmadın?

Neyse senin gibi küçük bir inceleme yapıldı diye her yerde aynı monitörü öneren bilgisiz biri ile daha fazla tartışmayacağım. Çok istiyorsan tartışmak o seni çok etkileyen inceleme konusuna gel.

Attığın videoya katlanamadım. Mprt ye gtg den daha önemli diyor. Ve bilmeden konuşan ben olsam. hiçbir kavramı açıklayamayıp sadece video atmakla yetinen siz olmazdınız.

Neyse, siz böyle videolara bakıp gamepower, rampage karışımı bir sistem dizin :D

Greewe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
389
İsim
Yoyoto
Seninle çok konuda karşı karşıya geldik. Bazen bu forumda bazende başka bir forumda. Ben sana yazdıkça cevap vermeyip kaçtın hep. Hiç mi akıllanmadın?

Neyse senin gibi küçük bir inceleme yapıldı diye her yerde aynı monitörü öneren bilgisiz biri ile daha fazla tartışmayacağım. Çok istiyorsan tartışmak o seni çok etkileyen inceleme konusuna gel.

Attığın videoya katlanamadım. Mprt ye gtg den daha önemli diyor. Ve bilmeden konuşan ben olsam. hiçbir kavramı açıklayamayıp sadece video atmakla yetinen siz olmazdınız.

Neyse, siz böyle videolara bakıp gamepower, rampage karışımı bir sistem dizin :D
Nerde tartıştın ahahahshahab, bu tarz markaların önerdiğim tek ürünü belki de. Küçük bir incelemeden haberim bile yok.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ayrıca ne yazmışsında kaçmışım ahahahahahha

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

Forum istatistikleri

Konular
1,059,481
Üyeler
168,304
Son üye
botkamile2
Top Bottom