Buradan da belli bilgisiz olduğun. Kullanıcı yorumlarına göre monitör öneriyorsun.Forumda kullananı bilmiyorum bile, kullanan en az 10 kişiyle konuştum emin ol. Gamebooster diye bakıyorsun saçma sapan yorum yapıyorsun
Buradan da belli bilgisiz olduğun. Kullanıcı yorumlarına göre monitör öneriyorsun.Forumda kullananı bilmiyorum bile, kullanan en az 10 kişiyle konuştum emin ol. Gamebooster diye bakıyorsun saçma sapan yorum yapıyorsun
Ya sen ne boş adamsın ghosting yok ss ips 280hz ne anlatıyosun bilmeyince böyle susuyosunBuradan da belli bilgisiz olduğun. Kullanıcı yorumlarına göre monitör öneriyorsun.
SS ips pazarlama stratejisidir, normal ips den bir farkı yok, bilgisiz olduğun buradan belli.Ya sen ne boş adamsın ghosting yok ss ips 280hz ne anlatıyosun bilmeyince böyle susuyosun
Ne diyorsun? Gamebooster olduğu için kötü dedin.SS ips pazarlama stratejisidir, normal ips den bir farkı yok, bilgisiz olduğun buradan belli.
İps panelde zaten ghosting olmaz, ben sana ghosting var mı diyorum?
Önce bir yazdıklarımı oku.
Susmayı bilmezler.Hocam kendimde kullanıyorum ancak konuşmadan önce Burak Şoltun videosunu izleyin. Konuşanların çoğu araştırmadan konuşuyor. Markasına bakıp " ıyy! Gamebooster ne be?" diyor. Bi türlü şu bakış açısını kıramadık. Artık bilmeden konuşanlar susabilir mi?
indirim gelirmi sizce @GreeweHocam kendimde kullanıyorum ancak konuşmadan önce Burak Şoltun videosunu izleyin. Konuşanların çoğu araştırmadan konuşuyor. Markasına bakıp " ıyy! Gamebooster ne be?" diyor. Bi türlü şu bakış açısını kıramadık. Artık bilmeden konuşanlar susabilir mi?
4kdan almıştım bence zor. zaten videoda indirim beklemeden alabilirsiniz demişti. Muhtemelen bir daha gelmez ama bu dediklerim net bilgi değil!indirim gelirmi sizce @Greewe
paneli eski yapımmı bide panel yapım yılı önemlimi4kdan almıştım bence zor. zaten videoda indirim beklemeden alabilirsiniz demişti. Muhtemelen bir daha gelmez ama bu dediklerim net bilgi değil!
2022 model paneli. IPS'de çok fazlaa gelişme olmadığı için önemli değil. Ama mesela TN panelde yapım yılı önemlipaneli eski yapımmı bide panel yapım yılı önemlimi
Seninle çok konuda karşı karşıya geldik. Bazen bu forumda bazende başka bir forumda. Ben sana yazdıkça cevap vermeyip kaçtın hep. Hiç mi akıllanmadın?Ne diyorsun? Gamebooster olduğu için kötü dedin.
Attığın videoya katlanamadım. Mprt ye gtg den daha önemli diyor. Ve bilmeden konuşan ben olsam. hiçbir kavramı açıklayamayıp sadece video atmakla yetinen siz olmazdınız.Hocam kendimde kullanıyorum ancak konuşmadan önce Burak Şoltun videosunu izleyin. Konuşanların çoğu araştırmadan konuşuyor. Markasına bakıp " ıyy! Gamebooster ne be?" diyor. Bi türlü şu bakış açısını kıramadık. Artık bilmeden konuşanlar susabilir mi?
Nerde tartıştın ahahahshahab, bu tarz markaların önerdiğim tek ürünü belki de. Küçük bir incelemeden haberim bile yok.Seninle çok konuda karşı karşıya geldik. Bazen bu forumda bazende başka bir forumda. Ben sana yazdıkça cevap vermeyip kaçtın hep. Hiç mi akıllanmadın?
Neyse senin gibi küçük bir inceleme yapıldı diye her yerde aynı monitörü öneren bilgisiz biri ile daha fazla tartışmayacağım. Çok istiyorsan tartışmak o seni çok etkileyen inceleme konusuna gel.
Attığın videoya katlanamadım. Mprt ye gtg den daha önemli diyor. Ve bilmeden konuşan ben olsam. hiçbir kavramı açıklayamayıp sadece video atmakla yetinen siz olmazdınız.
Neyse, siz böyle videolara bakıp gamepower, rampage karışımı bir sistem dizin![]()