4000-5000 Arası IPhone Önerisi

yahyabatu

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
386
Arkadaşlar bende iPhone 13 var yd ucuza getirmiştim şimdi kardesimde telefon istiyor güncel piyasayı bilmediğim için sormak istiyorum 4-5k civarin iş görür bir iPhone alabilirmiyiz ona 2.el de olur

easycepte mükemmel kategorisinde yenilenmiş iphone 8 var 6250 TL'ye eğer plus almak istersen 7.5k gözden çıkarırsın iphone 7 veya plusta alabilirsin ama malum apple fişini çekti onların artık güncelleme gelmiyor o yüzden elinizden geliyorsa biraz daha ekleyip bunu alabilirsiniz kardeşine https://easycep.com/apple-iphone-8-64-gb-gold-cep-telefonu-274 (gold ve siyahı var)
Post automatically merged:

bilmiyorsan söyleyeyim mükemmel kategorisi kullanılmış olsa bile bunu yeniliyorlar ve sıfıra yakın oluyor neredeyse hiçbir şey olmuyor telefonda ama fark şu jelatinli kutu vermiyorlar sana ve dandik adaptör gönderiyorlar

ıphone se 2020 bakabilirsin iyi durumda olan

2.el iphone x al bütçeyi 5500 6kya kadar çekersen temiz bulursun

Günümüzde bence en alt seviye alınacak iPhone SE 2020 modelidir. Olmuyorsa Android tarafına bakılmalı. He illaha iPhone olacaksa SE 2020 ikinci el modelleri incelenebilir.

2.el iphone x al bütçeyi 5500 6kya kadar çekersen temiz bulursun
Kardeşimin eli büyük SE küçük kalir ona ben o a temiz bir X alayım en iyisi varsa link atabilirmisiniz güvenilir İstanbul içi elden alabileceğim güzel bir doğum günü hediyesi yapım istiyorum

Usta bu fiyata yurt içi ancak İphone 7 bulursun.
Arkadaşlar bende iPhone 13 var yd ucuza getirmiştim şimdi kardesimde telefon istiyor güncel piyasayı bilmediğim için sormak istiyorum 4-5k civarin iş görür bir iPhone alabilirmiyiz ona 2.el de olur

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,344
Üyeler
190,897
Son üye
tarikensatar
Geri